Τεράστιος Ανδρεόπουλος στις δηλώσεις

Έκλεψε την παράσταση στις δηλώσεις μετά το ματς και την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό ο κόουτς του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Έκλεψε την παράσταση στις δηλώσεις μετά το ματς και την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό ο κόουτς του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο κόουτς των Συριανών θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ήττα «πατώντας» στην λανθασμένη απόφαση των διαιτητών στην φάση του 17-16 στο τάι μπρέικ αλλά προτίμησε να κάνει την διαφορά λέγοντας χαρακτηριστικά. «Τι παράπονα να υπάρχουνε; Οι διαιτητές με τους επόπτες παίζουνε για 5 σετ άψογα, από τις καλύτερες διαιτησίες που έχω δει. Δυστυχώς στο 17-16 κάνουν αυτό το λάθος».

Όσο για το ματς; «Έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Έγιναν πολλές αλλαγές τακτικής κατά την διάρκεια του αγώνα και στο τέλος του αγώνα όπως συμβαίνει σε αυτά τα παιχνίδια, μια μπάλα παραπάνω πήγε στον αντίπαλο και κέρδισε». Στην αντίπερα όχθη ικανοποίηση και χαμόγελα για το αποτέλεσμα από τον Δημήτρη Καζάζη.  «Η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό, οι τραυματίες επιστρέφουν εκτός του Κοκκινάκη. Βρίσκουμε την ταυτότητα μας και δεν κάναμε λάθη στο τέλος του αγώνα και μας έδωσε την νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φοίνικα: «Έχουμε κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι τότε και θα πάμε στην Σύρο για να πάρουμε το παιχνίδι γιατί στόχος μας είναι και το Κύπελλο. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα όπως είδατε, ο Φοίνικας είναι εξαιρετική ομάδα αλλά εμείς έχουμε στόχο να φτάσουμε μέχρι το τέλος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Μπόγιαν Γιορντάοφ δήλωσε: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό παιχνίδι. Το χάρηκε ο κόσμος και οι τηλεθεατές και είμαι χαρούμενος που στο τέλος πήραμε τη νίκη στις λεπτομέρειες. Από εδώ και πέρα θα δείτε έναν καλύτερο Γιορντάνοφ. Δεν παίζω, όμως, μόνος μου». Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Θάνος Τερζής είπε: «Είχαμε ευκαιρίες και «κόντρα» μπάλες στο τάι μπρέικ αλλά στο τέλος και με δύο λάθη χάσαμε τον αγώνα. Κάθε βαθμός παίζει σημαντικό ρόλο. Κάναμε καλό πρώτο γύρο αλλά μετά δεν είχαμε δυνατότητα να παίξουμε φιλικά μέσα στα Χριστούγεννα αλλά σιγά, σιγά θα βρούμε το ρυθμό μας. Με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε και στο κύπελλο. Έχουμε μια κρίσιμη περίοδο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.