Με την Β΄ Πολωνίας η Εθνική στο Λιγκ

Το εμπόδιο της δεύτερης ομάδας των Πολωνών (η πρώτη θα παίζει στο World League) θα πρέπει, κυρίως, να προσπεράσει η Εθνική ομάδα των ανδρών αν και εφόσον θέλει να βρίσκεται στο Final Four του Ευρωπαϊκού Λιγκ στο οποίο επιστρέφει το καλοκαίρι μετά από απουσία ενός έτους.

Το εμπόδιο της δεύτερης ομάδας των Πολωνών (η πρώτη θα παίζει στο World League) θα πρέπει, κυρίως, να προσπεράσει η Εθνική ομάδα των ανδρών αν και εφόσον θέλει να βρίσκεται στο Final Four του Ευρωπαϊκού Λιγκ στο οποίο επιστρέφει το καλοκαίρι μετά από απουσία ενός έτους.

Στην κλήρωση που έγινε πριν από λίγη ώρα η Εθνική του Δρίκου έπεσε στον ίδιο όμιλο με Πολωνία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν και Μαυροβούνιο ενώ στον άλλο όμιλο μετέχουν Τουρκία, Σλοβενία, Αυστρία, Δανία και Σκόπια. Οι ομάδες θα αγωνιστούν όλες εναντίον όλων σε μονό γύρο (διπλοί αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο) και την πρόκριση στο Final 4 (19-20 Ιουλίου) θα πάρουν η διοργανώτρια, οι δύο πρώτες των ομίλων και η καλύτερη δεύτερη των δύο ομίλων. Πέρα από την Εθνική Ελλάδος επιστρέφει και η Σλοβενία (η οποία μάλιστα κατέθεσε και υποψηφιότητα για το F4), ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν Αζερμπαϊτζάν, Σκόπια και Πολωνία. 

Η Πολωνία, καθώς και η Τουρκία (Β’ όμιλος) θα συμμετάσχουν στο European League, παράλληλα με τις υποχρεώσεις τους στο World League, κάτι που συνέβη και πέρσι με ομάδες Γυναικών οι οποίες συμμετείχαν παράλληλα στο European League και στο Grand Prix. H κάθε Ομοσπονδία μπορεί να δηλώσει συνολικά 24 αθλητές (μεταξύ αυτών μπορεί να συμπεριλάβει στη λίστα έως 6 έφηβους), άρα μπορούν να παρατάξουν δύο διαφορετικές 12άδες στις υποχρεώσεις που θα έχουν σε World και European League. Η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στους Άνδρες αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο World League. Αν τον τίτλο κατακτήσει ομάδα που συμμετέχει ήδη στο World League τότε το δικαίωμα μεταφέρεται στον φιναλίστ.

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής:
1η αγωνιστική (6-8 Ιουνίου): Ρουμανία – Ελλάδα, Πολωνία – Μαυροβούνιο
Ρεπό το Αζερμπαϊτζάν
2η αγωνιστική (13-15 Ιουνίου): Ελλάδα – Πολωνία, Αζερμπαϊτζάν – Ρουμανία
Ρεπό το Μαυροβούνιο
3η αγωνιστική (20-22 Ιουνίου): Ελλάδα – Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία – Μαυροβούνιο
Ρεπό η Πολωνία
4η αγωνιστική (27-29 Ιουνίου): Μαυροβούνιο – Αζερμπαϊτζάν, Πολωνία – Ρουμανία
Ρεπό η Ελλάδα
5η αγωνιστική (4-6 Ιουλίου): Μαυροβούνιο – Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν – Πολωνία
Ρεπό η Ρουμανία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.