Στο …πόδι η Αλεξανδρούπολη για το καμάρι της

Ιστορικές στιγμές θα ζήσει και πάλι σήμερα (19.00) το κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

Ιστορικές στιγμές θα ζήσει και πάλι σήμερα (19.00) το κλειστό της Αλεξανδρούπολης. Στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» δεν θα πέφτει …καρφίτσα στον πρώτο αγώνα του Εθνικού στην φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ Η Βελγική Γιουφόνι Άσε Λένικ αποτελεί τη νέα πρόκληση για την αρμάδα του Θανάση Μουστακίδη ο οποίος αναζητά το αποτέλεσμα εκείνο που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στη Βέλγιο στις 22 Ιανουαρίου. Η Λένικ είναι στην 2η θέση του βελγικού πρωταθλήματος πίσω από την Νακ Ροζελάρε και έχει υπερκεράσει την Νόλικο Μαασέικ που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Έχουμε δει αρκετούς αγώνες της Λένικ. Ξέρουμε πως είναι στη 2η θέση του βελγικού πρωταθλήματος. Από τα ματς που έχω δει, έχει εξαιρετική άμυνα και σερβίς. Η δομή της Λένικ μοιάζει με αυτή του Εθνικού. Θα γίνει καλό ματς και ελπίζω να είναι γιορτή για το βόλεϊ του Έβρου. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Το σερβίς μας πρέπει να λειτουργήσει αύριο αν και η πρόκριση θα κριθεί σίγουρα στη ρεβάνς που θα γίνει στο Βέλγιο. Θέλουμε ηρεμία και θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα». Ο Σέρβος ακραίος του Εθνικού Νικολά Μιγιαΐλοβιτς τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στη βελγική Μένεν που είχε Β΄ προπονητή τον σημ

ερινό προπονητή της Λένικ Γιόχαν Ντεβόγκελ και μαζί απέκλεισαν τον Φοίνικα Σύρου. Ο 32χρονος τεχνικός της Λένικ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ είπε: «Ναι ξέρω καλά τον Μιγιαΐλοβιτς, όπως επίσης και τον Ράιτς αλλά και τον Ανδρεάδη. Ο Νίκολα είναι πολύ καλός παίκτης κι όσο κι αν γνωρίζω τα αδύνατα του σημεία, τα θετικά του στοιχεία είναι πολλά περισσότερα. Ο Εθνικός είναι μια καλή ομάδα και αυτό το αποδεικνύει η θέση της στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε στόχο τη διάκριση στην Ευρώπη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μας αφήνει αδιάφορους. Απλά έχουμε κάνει μια μικρή επανάσταση στο Βελγικό βόλεϊ, έχοντας 10 νέους παίκτες στην ομάδα μας και θέλουμε να διακριθούμε κυρίως στο πρωτάθλημα μας».

Η Λένικ έχει τρεις Ολλανδούς στην βασική 7αδα και μόνο έναν Βέλγο. Δύναμη πυρός τον Ολλανδό διαγώνιο Ρόμπιν Οβερμπίκε, τον Ισπανό κεντρικό Μανουέλ Παρές, τον Ολλανδό ακραίο Ρόμπερτ Αντριγκά και τον Ολλανδό λίμπερο Ντιρκ Σπάριντανς. Πασαδόρος είναι ο Βέλγος Τιμ Βερσούρεν και έτερος ακραίος ο Νορβηγός Ματίας Λόφτσνες. Το παζλ της βασικής 7αδας συμπληρώνει ο Αμερικανός Γιάτσεκ Ράταϊτζακ.

Στη φάση των «32» η Λένικ προκρίθηκε με δύο νίκες 3-2 σετ σε βάρος της Βόλεϊμπολ Μπρνο, ενώ στον Β΄προκριματικό γύρο απέκλεισε την πορτογαλική Φόντε Μπαστάρντο Αζόρες με 3-2 εκτός και 3-0 εντός. Διαιτητές του αυριανού αγώνα (19.00) θα είναι: Μίλαν Νίκολιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Σαντ Κραμάρ (Κροατία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.