Ντ. Γκάλιτς: «Εκπληκτικοί οι οπαδοί»

Στην βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Κροάτης ακραίος των "πρασίνων" Ντάνιελ Γκάλιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο paovolleyball.gr μετά το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν επί της Παναχαϊκής. Είπε ο Κροάτης άσσος...

Στην βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Κροάτης ακραίος των “πρασίνων” Ντάνιελ Γκάλιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο paovolleyball.gr μετά το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν επί της Παναχαϊκής. Είπε ο Κροάτης άσσος…

Για την πρώτη νίκη:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, είναι η πρώτη μας νίκη. Παίξαμε καλά. Παίξαμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το παιχνίδι μας και μπορούμε ακόμα καλύτερα. Είναι σημαντικό που έγινε η αρχή». 

Για το πόσο θα βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα, στη δύσκολη συνέχεια:

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να αφήσουμε ότι έγινε στον πρώτο γύρο και να κοιτάμε μόνο μπροστά. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή, κάναμε ένα νέο ξεκίνημα αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε». 

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟ:

«Οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί για ακόμα ένα ματς. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον αγώνα με την Παναχαϊκή και είναι τους θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια».

Για τον προσεχή αγώνα με τον Παμβοχαϊκό (17/1, 7μ.μ):

«Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση. Θέλουμε να παίξουμε εξίσου καλά, πρέπει να δούμε πως παίζει ο αντίπαλος, να δουλέψουμε και να πάμε στη Βόχα προετοιμασμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.