Ενημερώθηκαν οι “ροσονέρι” για το PROtect Integrity”

Λίγες ώρες πριν από το χθεσινό ντέρμπι ουραγών (13/01/2014), Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή, που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague, η ομάδα της Πάτρας ενημερώθηκε από τον ΠΑ.Σ.Α.Π στο πλαίσιο του προγράμματος "PROtect Integrity" σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο.

Λίγες ώρες πριν από το χθεσινό ντέρμπι ουραγών (13/01/2014), Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή, που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague, η ομάδα της Πάτρας ενημερώθηκε από τον ΠΑ.Σ.Α.Π στο πλαίσιο του προγράμματος “PROtect Integrity” σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο.

Ο διευθυντής του Συνδέσμου μας, Β. Μηνούδης συναντήθηκε με την πατρινή αποστολή στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει στην Αθήνα και πληροφόρησε τους συμπαίκτες του πρώην αντιπροέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π, Νίκου Ρουμελιώτη, για τους κινδύνους και τις “υποχρεώσεις” τους, τις “κόκκινες” γραμμές, καθώς επίσης και για την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ ακολούθησε και σχετική συζήτηση επί του θέματος, που κέντρισε έντονα το ενδιαφέρον των “ροσονέρι” του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Λυκούδη συμπλήρωσαν το ανώνυμο ερωτηματολόγιο που έλαβαν από τον κ. Μηνούδη, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής έρευνας που διεξάγεται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών στο τζόγο και παράλληλα πήραν στα χέρια τους το σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, προκειμένου οι αθλητές να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, που θα τους βοηθήσουν να “προστατεύσουν” με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους, το οικείο περιβάλλον τους αλλά και το ίδιο το άθλημα από τους κινδύνους του στοιχηματισμού.

Τις προσεχείς ημέρες ο ΠΑ.Σ.Α.Π αναμένεται να συνεχίσει την ενημέρωση αθλητών και των υπόλοιπων ομάδων της Volleyleague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.