Πάλι “πράσινος” ο Χριστοφιδέλης

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορέσει και πάλι ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο διεθνής άσος θα ενισχύσει τους "πράσινους" μετά το τέλος του Μαρτίου οπότε και λήγει η ποινή του.

Τι και αν από το 1995 μέχρι και το 2008 φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού; Τι και αν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα για 13 χρόνια έγινε γνωστός, διάσημος, ανδρώθηκε στο φιλέ και έκανε τα καλύτερά του συμβόλαια; Ο Κώστας Χριστοφιδέλης, περί ου ο λόγος, λειτούργησε άψογα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία στο λιμάνι αλλά η καρδιά του -το ήξεραν λίγοι- ανήκε αλλού.

Χαμηλών τόνων πάντοτε, αφανής πρωταγωνιστής σε όλη του τη ζωή και την καριέρα του, ο Χριστοφιδέλης έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του τον περασμένο Μάρτιο όταν πιάστηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που υπεβλήθη μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γλυφάδας.

Λίγες μέρες αργότερα ο «Κωστάκης», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι φίλοι του, πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Τροκαντερό» με αντίπαλο την ομάδα στην οποία δοξάστηκε, τον Ολυμπιακό. Ο Χριστοφιδέλης τότε δεν μίλησε ούτε για ρεβάνς, ούτε για προσωπική επιτυχία. Απλά αυτό που ήθελε πάρα πολύ ήταν να ολοκληρώσει τη σεζόν και ως πρωταθλητής.

Αυτό δεν έγινε ποτέ αφού η επόμενη εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου βρήκε τον Έλληνα διεθνή στα… σκοινιά να προσπαθεί να αποδείξει αυτό που κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει. «Ο Κώστας ντοπαρισμένος;» ήταν η απορία όλων που δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν την είδηση περί ντοπαρίσματος του Καβαλιώτη ακραίου.

Ο ίδιος κράτησε και σε αυτή την περίπτωση χαμηλούς τόνους. Δεν το έβαλε κάτω, έσκυψε το κεφάλι, συνέχισε να προπονείται και πίστεψε ότι το συντομότερο δυνατόν θα επέστρεφε και πάλι στην αγαπημένη του συνήθεια. Δέκα μήνες λοιπόν μετά την τιμωρία του, ο Χριστοφιδέλης συμφώνησε το απόγευμα με τον Παναθηναϊκό να τον ενισχύσει Απρίλιο και Μάιο τους μήνες δηλαδή που πέρσι δεν μπόρεσε να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Ο διεθνής άσσος περιμένει με αγωνία την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ούτε τότε πάντως θα ψάξει για ρεβάνς και αποδείξεις. Ξέρει όμως ότι θα έχει την δυνατότητα να εκπληρώσει το περσινό του όνειρο. Θα έχει την δυνατότητα να χριστεί πρωταθλητής με την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Είναι ένας από τους λόγους που περιμένει πως και πως το πρώτο του παιχνίδι στην Α1 ανδρών με το «τριφύλλι». Και αυτό θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου όταν βάση προγράμματος ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κηφισιά στο κλειστό της Γλυφάδας…

Παντελής Λώλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.