Τετ α τετ Ταρνατώρου-Γκουλινέλι

Συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι είχε το μεσημέρι το μέλος του "ερυθρόλευκου" ΤΑΑ Παντελής Ταρνατώρος.

Συνάντηση με τον προπονητή του Ολυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι είχε το μεσημέρι το μέλος του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ Παντελής Ταρνατώρος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα με τον πρόεδρο της Λίγκας να συνιστά υπομονή μερικές μέρες ακόμη στον Ιταλό προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό περιμένουν από μέρα σε μέρα χρήματα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να μπορέσουν να πληρώσουν μέρος των οφειλών προς τους παίκτες.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη με επιφανείς «ερυθρόλευκους» επιχειρηματίες προκειμένου να προσφέρουν οικονομικά στον Ερασιτέχνη ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα της εμπλοκής, άμεσης ή έμμεσης, του ηγέτη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Το κλίμα πάντως στους παίκτες παραμένει βαρύ αφού ούτε τα Χριστούγεννα είδαν το χρώμα του χρήματος. Ωστόσο άπαντες ήταν παρόντες σήμερα στην επιστροφή τους από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. 

…Παντελής Λώλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.