“Ευχαριστώ” στον Γιαννακόπουλο, ζητούνται μιμητές

Εκταμιεύτηκαν τα 200.000 ευρώ που πρόσφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με το ΔΣ του ομίλου να εκδίδει ευχαριστήρια επιστολή.

Αυτή αναφέρει:
«Με μεγάλη χαρά λάβαμε  την οικονομική προσφορά σας προς τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ύψους 200.000, που πραγματικά αποτελεί σανίδα σωτηρίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όπως γνωρίζετε, ο Παναθηναϊκός Α. Ο.  ταλανίζεται από ανυπέρβλητες δυσκολίες, όπως άλλωστε το σύνολο των σωματείων που καλλιεργούν ομάδες του «ερασιτεχνικού» αθλητισμού αφού η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει προβλήματα και καλείται να επαναπροσδιορίσει τις δομές και αξίες.

Η συνεισφορά σας αυτή πραγματικά δίνει ένα φιλί ζωής στην μεταβατική περίοδο που διανύει ο Παναθηναϊκός μας στις αρχές της δεύτερης εκατοεντηρίδας του. Πραγματικά ευχόμαστε την κίνηση σας αυτή, που πιστεύουμε ότι είναι αποτέλεσμα τόσο της έκκλησής μας προς το σύνολο της Παναθηναϊκής οικογένειας στις 22 Νοεμβρίου 2010 όσο και της αγάπης και του ενδιαφέροντος σας (και της οικογένειας) προς τον Παναθηναϊκό Α. Ο., να βρει μιμητές και  από άλλους Παναθηναϊκούς που θα δείξουν και αυτοί έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον Σύλλογό μας και τα ερασιτεχνικά τμήματα».

Τα 200 χιλιάδες Ευρώ θα διανεμηθούν στις τρέχουσες υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη και στην κάλυψη χρωστούμενων σε αθλητές (βόλεϊ-πόλο) και αθλήτριες (βόλεϊ).

Παντελής Λώλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.