Αφιέρωμα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2015-16: Hρακλής Πετοσφαίριση 2015 (video)

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 είναι ένα νέο σωματείο που απορρόφησε - συγχωνεύτηκε με το ανδρικό τμήμα του Γ.Σ.Ηρακλής.

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 είναι ένα νέο σωματείο που απορρόφησε – συγχωνεύτηκε με το ανδρικό τμήμα του Γ.Σ.Ηρακλής. Μετά από πολλές περιπέτειες το τμήμα που αντιπροσωπεύει τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να ορθοποδήσει και να κάνει μία νέα αρχή.
Με σύμμαχο τους οπαδούς του αλλά και τη μεγάλη παράδοση του συλλόγου στο βόλεϊ, ο Ηρακλής Πετοσφαίριση έχει πρώτο στόχο την παραμονή – σταθεροποιηση στην επαγγελματική κατηγορία.
 
Ο Ηρακλής Γ.Σ. τη σεζόν 2014-15 τερμάτησε στην πρώτη θέση του Γ ομίλου της Α2 και στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο και στα μπαράζ ανόδου.
 
Από την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 έφυγαν Το καλοκαίρι έγιναν έξι μεταγραφές εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν παίκτες του Άρη (Πιπέργιας, Μαυροβουνιώτης, Παπαδημητρίου, Στίγγας). Βαρόμετρο θα είναι ο Βούλγαρος πασαδόρος Τσόνο Πέντσεφ, ενώ έμεινε η βάση των παικτών που ανέβασαν τον σύλλογο στη μεγάλη κατηγορία.
 
«Σημαντική η επιστροφή του Ηρακλή»
 
Ο Χρήστος Πάτρας που ανέλαβε την ομάδα στα δύσκολα και την έφερε πάλι στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» δήλωσε: «Έχουμε νεανική ομάδα που χρειάστηκε να κάνει προετοιμασια μέσα σε αβεβαιότητα και προβλήματα. Είχαμε πίστη πως η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και δικαιωθήκαμε για τις επιλογές μας. Τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Η επιστροφή του Ηρακλή στην Volley League είναι από μόνη της πολύ σημαντική. Ο Ηρακλής δεν συμβιβάζεται με το στόχο της παραμονής αλλά πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα για να πάμε πιο ψηλά. Η ομάδα ήρθε από την Α2 με τα δικά της παιδιά και σε αυτά θα στηριχτεί. Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και έτοιμοι για απρόοπτα και δυσκολίες».

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.volleyleague.gr/index.php/component/k2/item/3869-afieroma-volley-league-pame-stoixima-2015-16-hraklis-petosfairisi-2015


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.