Πιάνουν ...Θεσσαλονίκη οι 3 Κουβανοί

Τα 3 από τα 4 λαυράκια που ψάρεψε ο ΠΑΟΚ από την Κούβα αναμένεται να «προσγειωθούν» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Παρασκευή.
Δημοσίευση: 18/07/2019 - 14:52
Τα 3 από τα 4 λαυράκια που ψάρεψε ο ΠΑΟΚ από την Κούβα αναμένεται να «προσγειωθούν» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Παρασκευή. 

Ο διαγώνιος Άλμπο, ο κεντρικός Σαντοβάλ και ο ακραίος Ανταλμπέρτο Λαζάρο Τρονκόσο Τόρες θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη και θα προπονούνται κανονικά. Ο 4ος της Κουβανικής παρέας πασέρ Κάλβο, θα έρθει στην Θεσσαλονίκη τέλη Αυγούστου για να ενσωματωθεί και αυτός στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. 

Και οι 4, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρίσκονται στο δυναμικό των Κυπελλούχων και θα αγωνίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του προπονητή Γιούρι Φιλίποφ. Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΠΑΟΚ με την προσθήκη των 4 Κουβανών παικτών αποκτά τρομερό βάθος στο ρόστερ του και μπορεί ανά πάσα στιγμή μέσα στη χρονιά να ανακατέψει την τράπουλα. 

Βασική αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Και οι 4 παίκτες έχουν περάσει από τα έμπειρα προπονητικά χέρια του Χιλμπέρτο Χερέρα στην Κούβα. Ο Χέρερα, που διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στα μέσα της δεκαετίας του 1990 είναι πλέον τεχνικός διευθυντής στην πατρίδά του και είναι αυτός που παίρνει όλες τις αποφάσεις για το μέλλον των παικτών.