Πελεκούδας: “Δεν είναι οπαδικό το κίνητρο”

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας ξεκαθάρισε πως η απόφασή του να διαθέσει το 1/10 του συμβολαίου του στο “Pao Alive” δεν έχει να κάνει με οπαδικά κίνητρα.
Δημοσίευση: 19/07/2019 - 11:11
Ο Παναγιώτης Πελεκούδας ξεκαθάρισε πως η απόφασή του να διαθέσει το 1/10 του συμβολαίου του στο “Pao Alive” δεν έχει να κάνει με οπαδικά κίνητρα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως ένα γήπεδο στον Βοτανικό θα έχει σημαντικά οφέλη για την κοινωνία. Ο Πελεκούδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ”ΣΠΟΡ FM”. 

Αναλυτικά δήλωσε: “Δεν είναι οπαδικό ή ομαδικό το κίνητρο η δημιουργία ενός γηπέδου. Ένα γήπεδο προσφέρει πολλά σε μια κοινωνία. Ένα τέτοιο έργο είναι κάτι πολύ σημαντικό και εμείς αυτό στηρίζουμε 

Όταν ένα σύλλογος θέλει ένα γήπεδο πρέπει να το στηρίξουμε όλοι. Γίνεται μια τρομερή κίνηση που πρέπει όλοι να στηρίξουμε ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις. Ας το δούμε ότι ένα γήπεδο θα γίνει στην Αθήνα. 

Καλό θα ήταν να το κάνουν και άλλοι. Τα ποσά που παίρνουμε εμείς οι αθλητές, ακόμη και εγώ που θεωρούμαι χαμηλόμισθος συγκριτικά με ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες παίρνω περισσότερα από τον μέσο Έλληνα. Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε . Δεν θα μου λείψουν τα χρήματα αυτά. 

Δεν βλέπω οπαδικά την κίνηση αυτή. Η πρώτη επαφή που έκαναν ήταν ότι δεν θέλω να κριθώ ως φίλαθλος της ομάδας. Αν τα Χριστούγεννα δεν είμαι καλός ας με διώξουν. Αν με ευχαριστεί η ομάδα θα μείνω, αν όχι θα φύγω. Δεν αναζητώ εύνοια. Το πρώτο πράγμα που ζήτησα είναι να μην έχω εύνοια”.