Πήρε Ουρτάδο Μίνα ο ΟΦΗ (video)

Παίκτης της ομάδας βόλεϊ των Κρητικών είναι ο 23χρονος ακραίος.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Αντρές Ουρτάδο Μίνα, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (25/07).

Ο Κολομβιανός άσος είναι ο τέταρτος ξένος του συλλόγου, ο οποίος προετοιμάζεται για την «παρθενική» σεζόν της ιστορίας του στη Volley League.

Η ανακοίνωση: 

“Ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός ακραίος (1μ98) Ivan Andres Hurtado Mina, αποτελεί τη νέα μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Ο Κολομβιανός ακραίος, θα είναι ο τέταρτος ξένος του ΟΦΗ (όσους έχει δικαίωμα δηλαδή) και ο δεύτερος διεθνής Κολομβιανός, μετά την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού (2μ04) Kevin Αlexander Karabali , αλλά και των επίσης διεθνών Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός).

O Ivan Andres Hurtado Mina, αγωνίστηκε πέρσι στο Μαυροβούνιο με την Μπούντβα και το «σκάουτινγκ» που έκανε ο ΟΦΗ για αυτόν, έδειξε ότι είναι μια αξιόλογη περίπτωση παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας.

O Ivan Andres Hurtado Mina καρφώνει στα 3μ65 και μπλοκάρει στα 3μ50.

Η μεταγραφή του Ivan andres Hurtado Mina, είναι η 7η για τον ΟΦΗ, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη του και ιστορική χρονιά στην Volley League.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει ακόμη τους Ελληνες Μιχάλη Σαρικεϊσογλου (ακραίος, 36 ετών), Γιάννη Ρουμελιωτάκη (ακραίος, 30 ετών) Δημήτρη Γκαρά (λίμπερο, 33 ετών).

Ενώ από την περσινή ομάδα στο ρόστερ συνεχίζουν οι Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.