Έκτος ο Παμβοχαικός, εκτός Volleyleague η Λαμία (video)

Βίοι αντίθετοι για δύο εκ των κορυφαίων επαρχιακών ομάδων της Volleyleague.

Βίοι αντίθετοι για δύο εκ των κορυφαίων επαρχιακών ομάδων της Volleyleague. Ο Παμβοαχαικός νίκησε άνετα 3-0 σετ (25-23, 25-16, 25-20) τη Λαμία στο Χαλκιοπούλειο με την ομάδα από το Βραχάτι να τερματίζει έκτη και αυτήν από την Φθιώτιδα να παίρνει το δύσκολο δρόμο γιαντην Α2 μετά από 11 συνεχόμενα χρόνια στα σαλόνια. Μετά το τρίποντο του Παμβοχαικού στην τελευταία αγωνιστική και το τσεκάρισμα της 6ης θέσης το ντέρμπι του Εβρου μεταξύ του Εθνικού και της Ορεστιάδας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Εθνικό ο οποίος οριστικά κατατάσεται στην 7η θέση.

Ο ΓΣ Λαμία αγωνίστηκε χωρίς τον Παπαθωμόπουλο που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και κεντρικός πέρασε ο Αραούγιο μαζί με τον Μαδούρα. Στο 1ο σετ η Λαμία μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 16-11, αλλά ο Παμβοχαϊκός με αποτελεσματικό σερβίς τακτικής κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει το 1ο σετ 25-23 ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη. Εύκολη ήταν η επικράτηση της ομάδας του Βραχατίου στο 2ο σετ, ενώ στο 3ο η Λαμία προέβαλε αντίσταση μέχρι το 16-15. Με καλό μπλοκ – άμυνα και υπεροχή στην επίθεση ο Παμβοχαϊκός πήρε τη νίκη. 

Σε 20 μέρες απαντάει ο Δεληκώστας στον Παμβοχαικό

Προαναγγελία αποχώρησης ή κίνηση τακτικής; Η απάντηση στην αινιγματική ατάκα του Κώστα Δεληκώστα θα δοθεί σε 20 μέρες όταν και θα απαντήσει στην διοίκηση του Παμβοχαικού για το αν θα επεκταθεί και την επόμενη σεζόν η συνεργασία.  «Εμεινα ευχαριστημένος από την διοίκηση του Παμβοχαϊκού. Ζήτησα διορία 20 ημερών για να απαντήσω. Στο 1ο σετ ήμασταν πάλι μέτριοι. Πήγαμε με τακτικό σέρβις και έμεινα ευχαριστημένος από το μπλοκ άμυνα» είπε χαρακτηριστικά ο Εβρίτης κόουτς. Από την πλευρά του ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Πέτιο Ντραγκίεφ σχολίασε:

«Τελειώσαμε σήμερα με μία καλή εμφάνιση παρότι δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Προσπαθήσαμε αλλά μου κάνει εντύπωση η διαιτησία. Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο πρώτος διαιτητής έγινε πρωταγωνιστής. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την διαιτησία. Εντάξει, δεν έχουμε καλή ομάδα αλλά δε μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έκανε τραγικά λάθη σε ένα ματς κι εμείς θέλαμε να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο με κάτι καλό. Ευχαριστώ τους παίκτες και όσους μας βοήθησαν. Δυστυχώς η ομάδα υποβιβάζεται. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα και πάλι στην κατηγορία». Στατιστικά δεν κρατήθηκαν για μια ακόμη φορά αφού η Λαμία από την αρχή της σεζόν δεν πλήρωνε στατιστικολόγο. Το στατιστικό του αγώνα θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες από την επεξεργασία του video.
Οι συνθέσεις:

ΓΣ ΛΑΜΙΑ (Ντραγκίεφ): Αγγελόπουλος, Χάκγουορθ, Αραούγιο, Μαδούρας, Καπίρης, Χένσι, Τσιράκης (λ), Καρβούνης.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Ροντρίγκο, Γκρόνβελντ, Κίο, Δημητριάδης, Βαν Ντορντ, Πελεκούδας / Εφραιμίδης (λ), Γεωργίου, Παναγιωτάρας, Ωρολογάς, Χατζηθάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.