Κίνδυνος για 1500 Ευρώ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ελπίδα Αμπελοκήπων πήραν άδεια από την ΕΕΑ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, πρόβλημα για την ομάδα του Εθνικού.

Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η Ελπίδα Αμπελοκήπων ήταν οι τρεις ομάδες που πριν από λίγο πήραν το πράσινο φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα.

Για τους Ηρακλή, Παμβοχαϊκό και ΟΦΗ χρειάζονται κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να εξασφαλίσουν την άδεια ενώ αντίθετα ο φάκελος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα επανεξεταστεί 31 Οκτωβρίου, δύο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χρέος του Εθνικού ανέρχεται σε 1500 Ευρώ στον αθλητή Νικολακάκη. Αν βρεθούν τα χρήματα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα ο Εθνικός θα πάρει το πράσινο φως. Αλλιώς οι ομάδες θα γίνουν 9. Με αυτά και με αυτά πάντως η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση της Volleyleague θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 18.30 στο ξενοδοχείο Coral και όχι στο Ηράκλειο της Κρήτης όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Αυτό που δεν αναφέρει η ανακοίνωση είναι πόσα μπαλάκια θα μπουν στην κληρωτίδα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μπουν 10 και μετά αν κάποια ομάδα (βλέπε Εθνικός) δεν πάρει αδειοδότητση θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.