Volleyleague 8 ή 9 ομάδων, παράθυρο για Εθνικό και Ηρακλή

Σε νέο πρωτάθλημα Volleyleague με 8 ή με 9 ομάδες οδεύουμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την αίθουσα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε νέο πρωτάθλημα Volleyleague με 8 ή με 9 ομάδες οδεύουμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την αίθουσα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η τελευταία αφού συνεδρίασε και εξέτασε τις περιπτώσεις των ΤΑΑ έστειλε μήνυμα ότι ακόμη και 2 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα περιμένει τις ομάδες αν και εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Το ρεπορτάζ για τις 4 ομάδες οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα όσον αφορά στην συμμετοχή τους στη νέα Volleyleague έχει ως εξής:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Κατέθεσε φάκελο, αναζητεί 27 χιλιάδες Ευρώ για να διακανονίσει παλιές οφειλές. Αν τα καταφέρει θα κατέβει στο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να κατέβει.

ΑΕΚ: Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Αλεξίου βρέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (για άλλη υπόθεση) αλλά δεν κατέθεσε φάκελο. Η ΑΕΚ θα απουσιάσει από το νέο πρωτάθλημα.

Παμβοχαϊκός: Κατέθεσε φάκελο αλλά δεν έχει συμβόλαια.

Ηρακλής: Δεν κατέθεσε φάκελο αλλά προσπαθεί να διακανονίσει οφειλές. Με τον Γκιρτζίκη φαίνεται να έχει έρθει σε διακανονισμό ενώ θετικός για διακανονισμό φέρεται να είναι και ο Χριστοφιδέλης. Ο τελευταίος, εκτός από την άμεση και ασφαλή διευθέτηση των οικονομικών του εκκρεμοτήτων, ζητά από τον πρόεδρο του Ηρακλή Μάκη Καλαϊτζίδη να κάνει διορθωτική δήλωση για όλα όσα δήλωσε εναντίον του την Δευτέρα στην συνέντευξη τύπου. Αν γίνει αυτό είναι θετικός να έρθει σε διακανονισμό από τη στιγμή που θα έχει διασφαλίσει τις δόσεις.

Με όλα τα παραπάνω όλα δείχνουν ότι 8 ή 9 ομάδες αναμένεται 26 Οκτωβρίου να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στην Αθήνα στα μέσα Οκτωβρίου.

Από τις 11 ομάδες που εξέτασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου και Κηφισιά εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Στις υπόλοιπες ομάδες υπήρξαν ελλείψεις κάποιων εγγραφών και όλα δείχνουν ότι στην επόμενη συνεδρίαση η ΕΕΑ θα ανάψει το πράσινο φως.

Παρόντες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατώρος με τον νομικό σύμβουλο Χρήστο Ηλιάδη όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας αλλά και ο ταμίας Ηλίας Λάππας.

Αυτό πάντως που ακούγεται πλέον έντονα είναι τα ΤΑΑ να γίνουν Ανώνυμες Εταιρείες για να μην εμφανιστούν ανάλογα προβλήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.