Μεταγραφή GM-έκπληξη στη Σύρο

Με παρόντα τον νέο general manager της ομάδας Βασίλη Καλλιμάνη διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Φοίνικα Σύρου μπροστά στους φιλάθλους.

Με παρόντα τον νέο general manager της ομάδας Βασίλη Καλλιμάνη διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Φοίνικα Σύρου μπροστά στους φιλάθλους. Το «Πειρατικό» υπό των οδηγιών του Ράτκο Παβλίσεβιτς, ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του, ενώ σήμερα οι φίλοι της ομάδας είχαν μια πρώτη ευκαιρία, να δουν από κοντά παλιούς και νέους παίκτες. 

Η προσθήκη του Καλλιμάνη δίνει και οργανωτική δύναμη στον Φοίνικα σε ένα καίριο πόστο που έπρεπε να καλυφθεί με έμπειρο μάνατζερ. 

Η διοίκηση του ΤΑΑ Φοίνικας που πλαισιώνεται από τους Αντώνη Ρούσσο (πρόεδρος), Ισίδωρο Ροσσολάτο (αντιπρόεδρος) και Αγγελική Πρίντεζη καλωσόρισε και επίσημα νέους και παλιούς αθλητές της ομάδας, με την ευχή όλων η φετινή σεζόν να είναι ανάλογη της περσινής.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και  ο νέος εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού  Σύρου Δήμου -Ερμούπολης κ. Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος ευχήθηκε η ομάδα να έχει μια καλή επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την ομάδα, το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές, πλην του Πορτογάλου κεντρικού Φιλίπ Τσβετίτσιανιν που αναμένεται στην Σύρο τις επόμενες ημέρες και του διαγώνιου που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.