H ΕΡΤ, η ΑΕΚ, ο Παμβοχαϊκός και τα …σύννεφα

Όσο πλησιάζει η μέρα του πρώτου σέρβις της νέας Volleyleague τόσο λιγότερες γίνονται οι ομάδες που θα συμμετάσχουν.

Η ΑΕΚ με απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και τυπικά δεν θα είναι στο νέο πρωτάθλημα αφού για 4η συνεχή συνεδρίαση δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού αλλά ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής. η επόμενη ομάδα που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Volleyleague είναι ο Παμβοχαϊκός.

Η ομάδα από το Βραχάτι ως τώρα δεν έχει προχωρήσει σε καμία μεταγραφική κίνηση και αν το βράδυ της Τετάρτης (5/9) στο ραντεβού που θα έχει ο Γιάννης Σταμπεδάκης με υποψήφιο χορηγό δεν ανάψει πράσινο φως θα αποσυρθεί από την κατηγορία. Σύννεφα παραμένουν και για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος δια της προέδρου του Χρυσής Λουπασάκη προσπαθεί να δει φως στο τούνελ.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αν δεν το κάνει μέχρι την επόμενη Τρίτη τότε η Επιτροπή θα πράξει αναλόγως με την ΑΕΚ.

Και όλα αυτά από την πλευρά αδειδότησης της ΕΣΑΠ. Γιατί σε λίγες μέρες έρχεται και η αδειοδότηση από την πλευρά του κράτους που μπορεί να πετάξει και άλλη ομάδα εκτός πρωταθλήματος…

Σύννεφα υπάρχουν και στον τηλεοπτικό πάροχο καθώς μπορεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης να έχει κάνει θετική εισήγηση για την Volleyleague στην ΕΡΤ, ωστόσο ουδείς από το κρατικό κανάλι έχει επικοινωνήσει με την διοργανώτρια αρχή για να επιβεβαιώσει την συμφωνία αλλά κυρίως να ανοίξει και την κάνουλα των μετρητών. Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.