Έβαλε μπροστά με «Σώτο» ο ΠΑΟ για 4άδα

Με τη σημαία του Σωτήρη Πανταλέων να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς ξένο ακραίο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε και επισήμως προετοιμασία για τη νέα χρόνια.

Με τη σημαία του Σωτήρη Πανταλέων να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς ξένο ακραίο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε και επισήμως προετοιμασία για τη νέα χρόνια. Οι «πράσινοι» απουσία του ομοσπονδιακού κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλου και των διεθνών Ράπτη, Πελεκούδα, Χ. Ανδρεόπουλου και Ζήση αλλά με παρόντες τους 3 ξένους Στάροβιτς, Ρανγκέλ και Γιάκομπσεν έβαλαν μπροστά με στόχο να κάνουν αυτό που δεν πέτυχαν πέρσι. Να μπουν τουλάχιστον στην πρώτη τετράδα και με την προσθήκη 4ου ξένου παίκτη στ άκρα (πιθανότατα τον Δεκέμβριο) να μπορέσουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Όπως πάντα βέβαια ο κόουτς Ανδρεόπουλος στην καθιερωμένη δήλωση εκκίνησης στο www.panathinaikos1908.gr δεν μίλησε για στόχους: «Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους μας εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινάνε για εμάς. Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα που θα δώσει μάχες σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει. Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει από πέρυσι την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του σε όλα τα επίπεδα και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη σεζόν και να πάμε ακόμα ψηλότερα». Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, όπου και θα είναι η φετινή έδρα του «τριφυλλιού». Παρών στην πρώτη προπόνηση και ο τιμ μάνατζερ του «τριφυλλιού» Ρούλης Αγραπιδάκης.

Οι 10 παρόντες στο Μαρούσι

Οι «πράσινοι» αθλητές που ήταν στο πρώτο ραντεβού ήταν οι ακόλουθοι:
Άξελ Γιάκομπσεν, Βίκτορ Ρανγκέλ, Σάσα Στάροβιτς, Σωτήρης Πανταλέων, Φάνης Ρουσσόπουλος, Βασίλης Μούχλιας, Σωνάκης Τάσος, Μελιγγιώτης Βαγγέλης, Μπαρμπούνης Σπύρος και Παλαιολόγος Δημήτρης.

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟ την φετινή σεζόν θα είναι το εξής:
Δημήτρης Ανδρεόπουλος-προπονητής
Παύλος Καραμαρούδης –βοηθός προπονητή
Δημήτρης Μαρκάκης-στατιστικολόγος και Β΄ βοηθός προπονητή
Ναπολέων Χαρίσης-Φυσιοθεραπευτής
Θεόδωρος Γκανασούλης-Β΄ φυσιοθεραπευτής
Βαγγέλης Πολυμερόπουλος-γυμναστής


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.