Αγγίζει την παραμονή ο Άρης, 3-2 στη Λαμία (video)

Ένα βήμα πριν την παραμονή του στην Volleyleague χωρίς πλέϊ άουτ βρίσκεται ο Άρης μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ (32-30, 20-25, 25-23, 17-25, 15-11) επί της Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο.

Ένα βήμα πριν την παραμονή του στην Volleyleague χωρίς πλέϊ άουτ βρίσκεται ο Άρης μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-2 σετ  (32-30, 20-25, 25-23, 17-25, 15-11) επί της Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο. Ο Γιάννης Μέλκας επέστρεψε θριαμβευτής στο γήπεδο από όπου έφυγε ως αποτυχημένος στα μέσα της περιόδου και οδήγησε τον Άρη σε μια ακόμη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς «κλείδωσαν» την 9η θέση και η διαφορά του με την 12η ΑΕΚ είναι 11 βαθμοί. Την τελευταία αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται τον αδιάφορο Παμβοχαϊκό κι αν αυξήσει την διαφορά του από την ΑΕΚ στους 12 βαθμούς η «Ένωση» θα υποβιβαστεί στην Α2 και ο Άρης δεν θα παίξει πλέι άουτ οπότε ΜΕΝΤ και Λαμία θα μονομαχήσουν για μία ακόμα θέση. Ο αγώνας ήταν… θρίλερ με τη Λαμία να κάνει λάθη στα κρίσιμα σημεία και να χάνει την ευκαιρία για νίκη. Στο 1ο σετ ο Άρης «καθάρισε» με τα σερβίς του Καμίνσκι και πήρε προβάδισμα με 1-0 σετ, ενώ καθοριστικό ήταν το 3ο σετ όπου η Λαμία προηγήθηκε μέχρι τα μισά αλλά η είσοδος του Πιπέργια βοήθησε τον Χαριτωνίδη και ο Άρης γύρισε τον αγώνα. Ντέρμπι και στο 5ο σετ με τον Άρη να προηγείται 10-6. Η Λαμία ισοφάρισε αλλά με τους Χαριτωνίδη, Καμίνσκι και Στίγγα ο Άρης πήρε τη νίκη. Ο προπονητής του Άρη και πρώην της Λαμίας Γιάννης Μέλκας είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξεπέρασαν και πάλι τον εαυτό τους. Η Λαμία είχε άγχος και το εκμεταλευτήκαμε. Εύχομαι τα καλύτερα στη Λαμία κι ελπίζω να μείνει στην κατηγορία. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πάμε να πάρουμε νίκη με τον αδιάφορο βαθμολογικά Παμβοχαϊκό για να γλιτώσουμε τα πλέι άουτ». Ο προπονητής της Λαμίας Θανάσης Κατσιγιάννης είπε: «Δεν πιέσαμε στο σερβίς, ο Άρης είχε καλή υποδοχή και εκεί έγινε η διαφορά. Κάναμε πολλά λάθη στα κρίσιμα σημεία του 1ου και του 5ου σετ, δηλαδή, εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε τον αγώνα. Ενδεχομένως να σημαίνει πολλά αυτή η ήττα και για μας και για τις άλλες ομάδες. Ο Άρης απέκτησε πλεονέκτημα για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Εμείς έχουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και η ΜΕΝΤ την Κηφισιά. Πολύ πιθανό να οδηγηθούμε μεταξύ μας σε νοκ άουτ αγώνες και εκεί να κριθούν όλα». Για μια ακόμη αγωνιστική παιχνίδι της Λαμίας δεν είχε στατιστική κάλυψη. Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Γκιμαράες, Καβαδάς, Γκιρτζίκης, Χήρας / Τσαδήμας (λ), Τεσέιρα, Καρβούνης.
ΑΡΗΣ (Μέλκας): Χαριτωνίδης, Καμίνσκι, Κυριακίδης, Μαυροβουνιώτης, Χατζηπαραδείσης, Στίγγας / Μπαμπαλιούτας (λ), Πιπέργιας, Μήλης, Κουτσονίκας.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.