Τρίποντο σωτηρίας για τη Λαμία, 3-0 και την ΑΕΚ (video)

«Τρελαίνει» κόσμο η Λαμία στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και μάλιστα στο ντέρμπι παραμονής με την ΑΕΚ.

«Τρελαίνει» κόσμο η Λαμία στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη και μάλιστα στο ντέρμπι παραμονής με την ΑΕΚ.

Καλύτερη σε όλους τους τομείς και με κορυφαίο τον Γκιμαράες η Λαμία νίκησε 3-0 σετ (25-17, 25-19, 25-16) και για πρώτη φορά προσπέρασε τη ΜΕΝΤ στην 10η θέση της βαθμολογίας κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Αντίθετα, η ΑΕΚ στριμώχτηκε ακόμα περισσότερο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής με τη ΜΕΝΤ θα είναι σαν… τελικός καθώς αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι να μην ανοίξει η διαφορά με τη ΜΕΝΤ στους +7 βαθμούς για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι άουτ. Διαφορετικά, η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί χωρίς αγώνες στα πλέι άουτ.

«Ευχαριστώ στον κόσμο»

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Θανάσης Κατσιγιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας έδωσε ενέργεια και μας ώθησε να πάρουμε τη νίκη. Για πρώτη φορά πιάσαμε την 10η θέση αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αντώνης Παπαδόπουλος είπε: «Η Λαμία ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Το εάν εμείς θα καταφέρουμε να σώσουμε την παρτίδα θα φανεί την επόμενη αγωνιστική. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Παρά τα προβλήματα μας και ξέροντας πως είμαστε σε δύσκολη θέση θα παλέψουμε για να φτάσουμε τουλάχιστον στα πλέι άουτ και από εκεί να σώσουμε την κατηγορία. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε το ηθικό μας ψηλά και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως το τέλος».

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Χήρας, Γκιρτζίκης, Λεόν, Καβαδάς / Τσαδήμας (λ), Καρβούνης.

ΑΕΚ (Παπαδοπουλος): Δημητρούδης, Ίλιτς, Ανδρεάδης, Χριστοφίδης, Αλιξίου, Ωρολογάς / Γκούζντα (λ), Δανιάς, Χατζόπουλος, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος Γ.
 
Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε στατιστική. Η ανάλυση του αγώνα και η καταγραφή του θα γίνει από την ΕΣΑΠ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.