«Ανάσταση» για τη Λαμία, 3-2 τον Φοίνικα (video)

Με όπλο της την έδρα η Λαμία νίκησε 3-2 σετ (25-23, 24-26, 25-17, 19-25, 15-12) τον Φοίνικα και για πρώτη φορά μετά από 18 αγωνιστικές ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με όπλο της την έδρα η Λαμία νίκησε 3-2 σετ (25-23, 24-26, 25-17, 19-25, 15-12) τον Φοίνικα και για πρώτη φορά μετά από 18 αγωνιστικές ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.


Η Λαμία πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία πλησιάζοντας τη ΜΕΝΤ στο -2. Αντίθετα ο Φοίνικας, που αγωνίστηκε χωρίς τον Μιγιαίλοβιτς (γαστρεντερίτιδα) έφυγε από το άτρωτο τις τελευταίες αγωνιστικές Χαλκιοπούλειο με έναν μόλις βαθμό και πλέον ισοβαθμεί στην Τρίτη θέση με Κηφισιά και Εθνικό, ωστόσο, η Κηφισιά παίζει αύριο στη Μίκρα με τον Άρη. Στην τριπλή ισοβαθμία το πλεονέκτημα μέχρι στιγμής (απομένουν οι αγώνες Εθνικός – Κηφισιά και Εθνικός – Φοίνικας) το έχει η Κηφισιά με 5 βαθμούς, ακολουθεί ο Φοίνικας με 4 βαθμούς και ο Εθνικός με 1 βαθμό.


«Δίποντο με τον κόσμο μας»


Στον κόσμο απέδωσε τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής της Λαμίας Θανάσης Κατσιγάννης: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στην ομάδα συνολικά. Παίξαμε πολύ καλά και από μία μικρή αδράνεια χάσαμε το 4ο σετ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το τρίποντο γιατί καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε σωστά έναν μεγάλο αντίπαλο που στοχεύει σε τίτλους. Πιστεύαμε στο τρίποντο αλλά και το δίποντο καλό είναι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Χωρίς αυτούς δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρναμε. Ξεκολλήσαμε από την τελευταία θέση κι αυτό θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά». Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Νίκος Σμαραγδής που μπήκε αλλαγή στο 4ο σετ και προσπάθησε να γυρίσει τον αγώνα υπέρ των συριανών είπε: «Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Κάναμε εύκολα λάθη στο 1ο και 3ο σετ. Αντίθετα στο 2ο και στο 4ο σετ παίξαμε σωστά.


Στο 9-8 του τάι μπρεικ είχαμε 2-3 ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε. Σίγουρα η απουσία του Μιχαήλοβιτς είναι μεγάλη αλλά δεν είναι δικαιολογία για μία ομάδα που έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Χάσαμε και τα τελευταία περιθώρια για χάσιμο βαθμών. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τον στόχο της 4αδας αρκεί να μην έχουμε άλλες απώλειες και άλλες ατυχίες».


Οι συνθέσεις:


ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Γκιμαράες, Τεσέιρα, Γκιρτζίκης, Χήρας / Τσαδήμας (λ), Καββαδάς, Καρβούνης, Βλαχόπουλος.


ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Χαραλαμπίδης, Πέκμανς, Ντάμποβιτς, Χρ.Παπαδόπουλος, Ντόκιτς, Λάππας / Εφραιμίδης (λ), Σμαραγδής, Π.Παπαδόπουλος.






Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.