Και επίσημα Ρενάν στην Χαλκίδα

Και με την υπογραφή πλέον είναι παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας ο Βραζιλιάνος πασέρ Paulo Renan Bertassoni. Ο Ρενάν είναι 32 ετών και έχει ύψος 1.85 μ. Έχει κάνει καριέρα στο πρωτάθλημα της χώρας του, αλλά και στην Ευρώπη, σε Πορτογαλία και Ιταλία.
Δημοσίευση: 12/01/2017 - 15:53
Και με την υπογραφή πλέον είναι παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας ο Βραζιλιάνος πασέρ Paulo Renan Bertassoni. Ο Ρενάν είναι 32 ετών και έχει ύψος 1.85 μ. Έχει κάνει  καριέρα στο πρωτάθλημα της χώρας του, αλλά και στην Ευρώπη, σε Πορτογαλία και Ιταλία. 

Για πρώτη φορά ήρθε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί το 2007, για την Μπενφίκα, στην οποία έμεινε τέσσερις περιόδους, κατακτώντας δύο κύπελλα Πορτογαλίας. Τα επόμενα τέσσερα χρονιά αγωνίστηκε και πάλι στην Βραζιλία και έπεστρεψε στην Πορτογαλία και πάλι για την Μπενφίκα, το 2015, με την οποία κατετάγη δεύτερος στο πρωτάθλημα και έφτασε στα ημιτελικά του Challenge Cup. 

Ήρθε στον Ηρακλή από την Ιταλική Σάντα Κρότσε, στην οποία αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Με την εμπειρία και την αξία του, ενισχύει σημαντικά τον Ηρακλή για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Volleyleague και του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ρενάν θα κάνει ντεμπoύτο το ερχόμενο Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ομάδα που είχε αντιμετωπίσει την περσινή περίοδο με την Μπενφίκα, στα προημιτελικά του Challenge Cup.