Πρεμιέρα για τους νέους, 3-0 η ΑΕΚ την Παλλήνη

Σε φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την ομάδα του Α.Ο Παλλήνης στο κλειστό της Κάντζας.

Με τον Χόρχε Ελγκέτα να βγάζει συμπεράσματα από την παρουσία των νεοφερμένων Δημητρούδη και Ωρολογά η ΑΕΚ νίκησε φιλικό προετοιμασίας 3-0 σετ (25-18, 25-15, 28-26) την Παλλήνη στο κλειστό της Κάντζας.

«Το παιχνίδι και η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει με τις προσθαφαιρέσεις, που έγιναν στο ρόστερ. Σήμερα ήταν ευκαιρία να παίξουν όλα τα παιδιά, ανάμεσά τους και οι δυο καινούργιοι. Έδειξαν διάθεση αλλά ακόμη δεν γνωρίζουν ούτε τα συστήματα ούτε τους συμπαίκτες τους. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Γκούζντα» σχολίασε ο κόουτς της Ένωσης.

Με την βασική της ομάδα (Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς,  Παγιάν, Πέτρογλου, Μπουρκόφσκι, Κρίνιτς και λίμπερο τον Γκούζντα) η ΑΕΚ πήρε σχετικά εύκολα τα δυο πρώτα σετ. Στο τρίτο ο Ελγκέτα χρησιμοποίησε τους Δημητρούδη, Ανδρεάδη, Κατσανεβάκη, Πέτρογλου, Ίλιτς, Ωρολογά και Οικονόμου (με λίμπερο πάντα τον Γκούζντα). Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 20-23 αλλά με πρωταγωνιστή τον Ίλιτς πήραν το σετ 28-26.

ΑΕΚ (Ελγκέτα): Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς,  Παγιάν, Πέτρογλου, Μπουρκόφσκι, Κρίνιτς, Γκούζντα (λ), Κατσανεβάκης, Ίλιτς, Δημητρούδης, Ωρολογάς, Οικονόμου
Α.Ο Παλλήνης (Φάκας): Κουλοχέρης, Τσικάτος, Μπιλλήρης, Λιόντας, Μήττας, Βογιατζίδης (λ), Μπαλαγιάννης, Χομαγιούν, Γκίκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.