«Διπλό» Άρης μετά από εννέα χρόνια (video)

Έπρεπε να περάσουν εννέα ολόκληρα χρόνια προκειμένου ο Άρης να μπορέσει να πανηγυρίσει νίκη εκτός έδρας επί του αδύναμου Παναθηναϊκού. Οι «κιτρινόμαυροι» με ηγέτη τον εκπληκτικό Παλέντζα πέρασαν νικηφόρα με 3-0 σετ απο το ΜΕΤΣ βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους «πράσινους» που έχουν μόλις έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια. Το ντεμπούτο του Ιταλού Σαρατσένι στα πράσινα δεν βοήθησε το «τριφύλλι».

Έπρεπε να περάσουν εννέα ολόκληρα χρόνια προκειμένου ο Άρης να μπορέσει να πανηγυρίσει νίκη εκτός έδρας επί του αδύναμου Παναθηναϊκού. Οι «κιτρινόμαυροι» με ηγέτη τον εκπληκτικό Παλέντζα πέρασαν νικηφόρα με 3-0 σετ (28-26, 25-20, 25-15) απο το ΜΕΤΣ βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους «πράσινους» που έχουν μόλις έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια. Το ντεμπούτο του Ιταλού Σαρατσένι στα πράσινα δεν βοήθησε το «τριφύλλι».

«Κάναμε κακή εμφάνιση ενώ είχαμε συνηθίσει τουλάχιστον να παλεύουμε τα παιχνίδια. Αυτό όμως δεν φάνηκε σήμερα. Θεωρώ ότι ήταν καθοριστικό το ότι χάθηκε το πρώτο σετ, το οποίο υποθετικά πάντα αν το κατακτούσαμε, θα υπήρχε σίγουρα διαφορετική εξέλιξη. Βέβαια, αυτές είναι υποθέσεις», είπε ο Νίκος Μπουτσουρής και κατέληξε: «Δεν ήμασταν ψύχραιμοι και η ψυχολογία από ήττα σε ήττα βαραίνει τα πόδια. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να αντιμετωπίσουμε τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν. Πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια και θεωρώ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να το αποκτήσει η ομάδα, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Περσιανλής τόνισε : «Το πιστέψαμε παρά την απραξία των δύο εβδομάδων και το πρόβλημα με τον Μπαρούτοφ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του Παλέτζα, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία,. Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη, είναι νωρίς ακόμη και συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους. Κλειδί για την επιτυχία μας ήταν η ομαδικότητα που δείξαμε». Όσο για τον MVP του ματς Παλέντζα αυτός τόνισε: «Κάναμε καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα, ο κώουτς διαχειρίστηκε σωστά το ματς και ήρθε η νίκη. Μια νίκη που θα έχει και συνέχεια όμως».

Παναθηναϊκός (Μπουτσουρής): Ζουπάνης 4 (2/8 επ., 2 μπλοκ), Ψάρρας 5 (3 άσοι), Στοΐκοβιτς 6 (4/20 επ., 1 μπλοκ, 56% υπ. – 33% άριστες), Γιοζεφάσκι 10 (8/17 επ., 2 μπλοκ), Σαρατσένι 7 (7/9 επ., 53% υπ. – 47% άριστες), Πανταλέων 5 (3/5 επ., 2 μπλοκ), Δαρίδης -λ 55% υπ. – 36% άριστες / Πρωτοψάλτης -λ 58% υπ. – 46% άριστες, Ντονάς 1, Αγγελόπουλος 2, Κοτσιλιάνος 2
Άρης (Περσιανλής): Τερζής 7 (2/3 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Παλέντζας 18 (16/23 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Τακουρίδης 7 (4/8 επ., 3 μπλοκ), Κιόσης 5 (1/4 επ., 4 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 16 (12/20 επ., 4 άσοι, 19% υπ. – 19% άριστες), Ριζόπουλος 1 (1/6 επ., 23% υπ. – 23% άριστες), Σάμαρτζιτς 53% υπ. 37% άριστες), Κυριακίδης 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.