Αναζήτηση ξένων στο «τριφύλλι»

Συνεχίζεται η αναζήτηση ξένων βολεϊμπολιστών στον Παναθηναϊκό.
Δημοσίευση: 14/09/2011 - 14:32

Συνεχίζεται η αναζήτηση ξένων βολεϊμπολιστών στον Παναθηναϊκό. Η μεγαλύτερη προτεραιότητα του Νίκου Μπουτσούρη είναι η εύρεση τουλάχιστον δυο αθλητών που θα καλύψουν τη θέση των ξένων στην ομάδα. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τον Έλληνα τεχνικό.

Από κει πέρα στον σχεδιασμό της ομάδας και συγκεκριμένα στο ήδη υπάρχον υλικό, στόχος του «τριφυλλιού» είναι να κρατήσει στο ρόστερ τον ίδιο "κορμό" των τελευταίων χρόνων, οπότε γίνεται αναγκαίο μετά τους Ψάρρα και Πανταλέοντα, στον Παναθηναϊκό να παραμείνει και ο Στάθης Ντόνας. Ο Καλαματιανός διαγώνιος είναι επί χρόνια βασικός στους «πράσινους»  και εάν τελικά δε βρεθεί κάποια αξιόλογη λύση από το εξωτερικό, τότε θα πάρει για ακόμη μια χρονιά τη φανέλα του βασικού.

Τέλος και όσων αναφορά την περίπτωση του Γιώργο Πετρέα απ' ότι φαίνεται θα αποτελέσει ξένο σώμα από το «τριφύλλι» καθώς το συμβόλαιό του που είναι αρκετά υψηλό, δε μπορεί να καλυφθεί από την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 Ενδιαφέρον πάντως για την απόκτηση του παίκτη έχει δείξει ο Ολυμπιακός.