Block ΠΑΟ σε Πετρεά για Ολυμπιακό

Την ώρα που ο Γιώργος Πετρέας αποθεωνόταν στα Τρίκαλα από φίλους της Εθνικής ομάδας η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξέδιδε «καυτή» ανακοίνωση προς το πρόσωπό του.

Την ώρα που ο Γιώργος Πετρέας αποθεωνόταν στα Τρίκαλα από φίλους της Εθνικής ομάδας η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξέδιδε «καυτή» ανακοίνωση προς το πρόσωπό του. Οι τηλεοπτικές δηλώσεις του παίκτη περί «διαφορετικών στόχων» εκείνου και του Παναθηναϊκού δεν άρεσαν στους διοικούντες το «τριφύλλι» με αποτέλεσμα πριν από λίγη ώρα να εκδοθεί ανακοίνωση από την πλευρά των «πρασίνων». Στα αυτιά των «πρασίνων» έφθασαν οι φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και της Σύρου για τον παίκτη, με τους «πράσινους» να ζητούν πλέον από τις ομάδες που επιθυμούν την υπογραφή του Πετρέα να τον ζητήσουν επίσημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Προς αποκατάσταση της τάξης και της αλήθειας, το ΤΑΑ ΠΑΟ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση (για τελευταία φορά) να προβεί στην ακόλουθη τοποθέτηση, έπειτα από δηλώσεις που έκανε ο αθλητής του Γιώργος Πετρέας στον Τύπο περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό. Το ΤΑΑ ΠΑΟ τον ευχαριστεί πολύ για τη δήλωση  ότι ο «προβληματισμός» του δεν αφορά σε οικονομικές διαφορές (πώς θα μπορούσε άλλωστε να το πεί αυτό), αλλά σε «διαφορετικούς», από τον ίδιο, στόχους  της ομάδας του Παναθηναϊκού, οι οποίοι «διαφορετικοί» στόχοι, ελπίζουμε να εντοπίσθηκαν από τον αθλητή φέτος και όχι κατά τη διάρκεια των περσινών play-off. Ο ΠΑΟ, τίμησε με το παραπάνω τον αθλητή του, Γιώργο Πετρέα, μέσω όλων των διοικήσεών του.
·        Είναι από τους λίγους αθλητές, που αν και είχαν υψηλό συμβόλαιο, του καταβλήθηκε το μεγαλύτερο ποσοστό του.
·        Ο πρώτος αθλητής με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία η νέα διοίκηση, ήταν ο αθλητής Γ. Πετρέας.
·        Η οικονομική πρόταση που του έγινε, αφορούσε σε διαφοροποίηση του συμβολαίου του από  τα 75.000? !!!!  σε 50.000? για τη χρονιά 2011-12, εξασφαλισμένων και εγγυημένων των οφειλομένων αποδοχών του. Ο αθλητής αρνήθηκε.
·        Ο αθλητής Γ. Πετρέας, ποτέ δεν ανέφερε ότι υπάρχει επίσημη πρόταση.
·        Ο αθλητής Γ. Πετρέας εξέφρασε, όντως την άποψη, ότι θέλει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουν, ότι καμία από τις ομάδες με τις οποίες «φλερτάρει», δεν του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.
Τέλος, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, τιμά όλους τους αθλητές και απαιτεί το σεβασμό από ΟΛΟΥΣ .
Οι ΜΙΚΡΟΙ στην ψυχή αθλητές, που δεν αγαπούν και δε σέβονται την ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, δεν έχουν καμία θέση στην ιστορία του (η οποία ξεπερνά και θα ξεπεράσει πολλούς «μεγάλους» αθλητές).
Επίσημα ανακοινώνουμε.
Ο Αθλητής Γεώργιος Πετρέας, ανήκει στον ΠΑΟ.
Ο ΠΑΟ, διατίθεται να τον παραχωρήσει σε όποια ομάδα ενδιαφέρεται, επισήμως και πάντα με γνώμονα το όφελος, οικονομικό και αγωνιστικό, του Συλλόγου μα και του αθλητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.