Αντιστρόφως… ανάλογα ΑΕΚ και Νίκη

Το πολύ καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ δεν συνεχίστηκε το ίδιο εντυπωσιακά στη Volley League, σε αντίθεση με τη Νίκη Αιγινίου που εμφανίζεται ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες κοντράρονται το Σάββατο στις 20:00 στο κλειστό της Γλυφάδας.

Το πολύ καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ δεν συνεχίστηκε το ίδιο εντυπωσιακά στη Volley League, σε αντίθεση με τη Νίκη Αιγινίου που εμφανίζεται ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες κοντράρονται το Σάββατο στις 20:00 στο κλειστό της Γλυφάδας.

Η «Ένωση», φεύγει με σκυμμένο κεφάλι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από το τάραφλεξ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σαν εφαλτήριο για καλύτερη συνέχεια το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη.

Ο Γιώργος Κλαρούδας, ανέφερε για το ματς:

«To παιχνίδι θεωρητικά είναι εύκολο αλλά εμείς  πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα.  Στο συγκεκριμένο ματς βασικός αντίπαλος δε είναι τόσο το Αιγίνιο όσο ο  εαυτός μας.  Χρειάζεται να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσουμε να κάνουμε εμφανίσεις ανάλογες με αυτή στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Κηφισιά. Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο στη συνέχεια καθώς ακολουθούν οι αγώνες με την Κηφισιά εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα.

Συνεπώς εκτός από τους 3 βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε νέα αρχή στο πρωτάθλημα θέλουμε στο ματς με το Αιγίνιο, αφενός να πιστοποιήσουμε την ανοδική πορεία της ομάδας, αφετέρου να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα».

Για την ΑΕΚ που είναι 6η με εννιά βαθμούς, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Με έξι βαθμούς και δύο νίκες στις τελευταίες  ισάριθμες αγωνιστικές, η Νίκη Αιγινίου θα παραταχθεί απέναντι στην ΑΕΚ χωρίς τον Γκορίδη, που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

Ο κόουτς της Νίκης, Γιάννης Μέλκας, έχρισε φαβορί τον «δικέφαλο», θέλοντας να κρατήσει τους τόνους χαμηλά.

«Η ΑΕΚ είναι σίγουρα το φαβορί. Είναι ομάδα που βρίσκεται πιο πάνω από εμάς στο μπάτζετ, στην ποιότητα και στους στόχους. Προέρχεται από την πρόκριση στο Λιγκ Καπ και την καλή εμφάνιση με την Κηφισιά κι αυτό την βοηθάει. Επιπλέον έχει 3 ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει νίκη για να μη μείνει εκτός στόχων. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία μετά τις δύο νίκες που έχουμε κάνει και τη συγκομιδή 6 βαθμών.

Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας. Έχουμε ετοιμάσει την τακτική μας. Θέλουμε να σταματήσουμε τον Παγιάν αν και η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να παίξει με πολλά και διαφορετικά σχήματα. Στο φιλικό που δώσαμε με τον ΠΑΟΚ δοκίμασα ορισμένα νέα στοιχεία αλλά ακόμα θέλουμε χρόνο για να τα καθιερώσουμε».

Είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο Α1, με τις δύο συναντήσεις τους μέχρι τώρα να είναι σε επίπεδο Α2. Εκεί, η Νίκη Αιγινίου είχε πανηγυρίσει δύο νίκες με 3-2 σετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.