Ντονάς: “Το καράβι βουλιάζει…”

Ο Στάθης Ντονάς αναφέρθηκε, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εκφράζοντας την απορία του για ποιο λόγο κατέληξε στη λύση Πρωτοδικείου...

Ο Στάθης Ντονάς αναφέρθηκε, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εκφράζοντας την απορία του για ποιο λόγο κατέληξε στη λύση Πρωτοδικείου…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντονά…

Για τον Παναθηναϊκό: «Η διοίκηση που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο, απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα που από κοινού προσπαθούν να βρούνε χρήματα και να αποπληρωθεί το χρέος του 1.8 εκ. ευρώ που έχει δημιουργηθεί.

Χρειάζεται οπωσδήποτε να επέλθει οικονομική εξυγίανση, ώστε οι αθλητές να μη ζουν κάθε μέρα στη μιζέρια και να ψάχνουν δανεικά. Πρέπει να έρθουν καλύτερες ημέρες, όχι για τον σύλλογο, αλλά για τους αθλητές. Φτάνουμε κι εμείς στα όριά μας».

Αφού οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονταν στον Παναθηναϊκό και πριν, δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να πάει ο Ερασιτέχνης στο πρωτοδικείο για να βγει διοίκηση, χάνοντας τόσο χρόνο σε αυτή τη διαδικασία. Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι δεν κατέβασαν ψηφοδέλτιο από την αρχή»;

Για τον Ηλία Λάππα: «Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσουν άλλοι το παράδειγμά του Ηλία (Λάππα), που βαρέθηκε να περιμένει και έπειτα από 7 χρόνια έπιασε την κατάσταση στα χέρια του και πήγε στη Σύρο.

Έχουμε κάνει υπομονή ένα χρόνο, έχουμε πληρωθεί τρεις φορές σε ένα χρόνο, ενώ πολλά παιδιά έχουν χρωστούμενα και από πέρυσι και ο καθένας το βλέπει προσωπικά και κρίνει καλύτερα».

Για την Εθνική ομάδα: «Η παρούσα κατάσταση επηρεάζει και την Εθνική, δεν πληρώνονται καν τα οδοιπορικά των αθλητών για να πάνε στην προπόνηση. Ο αθλητής παίζει για τη φανέλα και ξαφνικά βρίσκεται «στη σέντρα» και δεν ξέρει τι να κάνει. Οι μόνοι που έχουν κίνητρο είναι οι νεαροί αθλητές που θέλουν κι αυτοί να κάνουν ένα καλό συμβόλαιο και κάποια στιγμή να πάρουν μεταγραφή στο εξωτερικό. Για να φτάσουν όμως μέχρι εκεί πρέπει να περάσουν από χίλια κύματα. Θα τους πρότεινα λοιπόν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους! Να βρουν μια δουλειά και να γίνουν καλοί σε αυτήν. Από το βόλεϊ δε θα δουν φως! Παίζω 14 χρόνια και για πρώτη φορά 5 αθλητές έφυγαν για την Ιταλία.».

Για τον ΠΑΣΑΠ: «Ο ΠΑΣΑΠ προσπαθεί με κάποιες κινήσεις, είναι σε διαρκή επικοινωνία με την ΕΣΑΠ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, αφού έβαλαν όρο στα συμβόλαια πως ο αθλητής δεν μπορεί να κυνηγήσει τον πρόεδρό του ή την ομάδα νομικά. Τα πράγματα είναι και δεν ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση. Είναι ένας λαβύρινθος για τους αθλητές. Κανένας παράγοντας δεν έχει λεφτά πλην του προέδρου της Σύρου».

Για το ελληνικό βόλεϊ: «Το βόλεϊ θεωρείται επαγγελματικό, αλλά δεν είναι. Το καράβι βουλιάζει και δεν ασχολείται κανείς. Οι παράγοντες βγάζουν την ουρά τους απέξω και το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν καμιά φωτογραφία και να το παίξουν μάγκες»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.