Ακατάλληλο το «Παρασκευόπουλος», υπογράφει ο Κίσιτς

Αυτό που φωνάζουν εδώ και χρόνια στην Αλεξανδρούπολη για την έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου, δυστυχώς αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του Εθνικού για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής της στο Champions League.

Αυτό που φωνάζουν εδώ και χρόνια στην Αλεξανδρούπολη για την έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου, δυστυχώς αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του Εθνικού για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής της στο Champions League. Το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» δεν έχει τις προϋποθέσεις προκειμένου να φιλοξενήσει αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και οι άνθρωποι του Εθνικού πατάνε φρένο στο μεγάλο όνειρο της ιστορικής στιγμής στο Champions League.

Ο Εθνικός λόγω έλλειψης γηπέδου θα παίξει στο Challenge Cup και πλέον ο Μουστακίδης έχει ρίξει το βάρος του στον σχεδιασμό ομάδας που θα μπορέσει να διεκδικήσει και πάλι όλους τους εγχώριους τίτλους. Το πρώτο του μέλημα ήταν ο πασέρ με τον Ζάρκο Κίσιτς να κλείνει την επόμενη εβδομάδα αφού ικανοποίησε απόλυτα στην τριήμερη παραμονή του στην Αλεξανδρούπολη όπου δοκιμάστηκε. «Θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτόν τον πασαδόρο» έλεγαν χαρακτηριστικά την προηγούμενη εβδομάδα άνθρωποι που είδαν τον Ζάρκο Κίσιτς να προπονείται στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης. 

Ο 28χρονος Βόσνιος (5 Απριλίου 1986) έχει δείξει τα στοιχεία αυτά που ήθελε ο Θανάσης Μουστακίδης και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα χριστεί και επισήμως ως ο αντικαταστάτης του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου. Ο Κίσιτς πέρσι έπαιξε με την Γεντίτσοβο, ανήκει στην Βοϊβοντίνα ενώ έχει περάσει και από την οικογένεια της Παρτιζάν (στην φωτό με το Νο11). Στις υπόλοιπες θέσεις ο Μουστακίδης ψάχνει στην παγκόσμια αγορά προκειμένου να βρει τον παρτενέρ στα άκρα του Ανέστη Δαλακούρα αλλά και τον διαγώνιο αφού οι επαφές με τον δοκιμασμένο Σέρβο Μίλαν Γιοβάνοβιτς φρέναραν στις οικονομικές απαιτήσεις του «μπόμπερ» της Κηφισιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.