Φοίνικας-Ολυμπιακός 2-2 ή 1-3;

Τα ...ρέστα τους παίζουν και απόψε (19.30 TV-NS3) Φοίνικας και Ολυμπιακός στο «Δημήτρης Βικέλας» της Σύρου.

Τα …ρέστα τους παίζουν και απόψε (19.30 TV-NS3) Φοίνικας και Ολυμπιακός στο «Δημήτρης Βικέλας» της Σύρου. Μετά τα 150 χθεσινά λεπτά που έδωσαν στους γηπεδούχους δικαίωμα στην ελπίδα της ισοφάρισης η τέταρτη αποψινή ημιτελική κόντρα των δύο μονομάχων αναμένεται να βγάλει και πάλι είδηση.

Με δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Συριανών η σειρά θα πάει σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. Με νίκη των «ερυθρόλευκων» η σειρά ολοκληρώνεται και ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη θα αναζητήσει την πρώτη νίκη στους τελικούς κόντρα στον Εθνικό που από χθες περιμένει τον αντίπαλό του. Η κατάσταση στα δύο στρατόπεδα είναι ανάλογη της χθεσινής λήξης του αγώνα.

Αισιοδοξία, πίστη και ενθουσιασμός στον Φοίνικα με τους παίκτες του Ανδρεόπουλου να δείχνουν αποφασισμένοι να φθάσουν στην ισοφάριση. Στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός όχι τόσο για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που δεν πήρε αλλά για την κατάσταση της ομάδας που δείχνει περισσότερο από ποτέ ταλαιπωρημένη. Στο πρόβλημα του Γιορντάνοφ που εδώ και έναν μήνα παίζει συντηρητικά και με πόνους στον ώμο, ήρθε να προστεθεί αυτό του Θάνου Μαρούλη που από τα μισά του πρώτου σετ χθες έδεσε το αριστερό του γόνατο και έδειχνε σε κάθε του κίνηση να το προφυλάσσει ειδικά στα άλματα.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τη θλάση του Βασίλη Κουρνέτα (ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως) το πρόβλημα του Μαρούλη δημιουργεί τεράστιο πονοκέφαλο για την θέση του πασαδόρου στον Δημήτρη Καζάζη. Για το αποψινό παιχνίδι πάντως τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί.  Στο «Δημήτρης Βικέλας» δεν θα πέφτει καρφίτσα με τους Συριανούς να ζουν και πάλι μέρες του 2011-2012 όταν τότε είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν την σειρά των τελικών με τον Ηρακλή από 0-2 σε 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.