Κόντρα «αιωνίων» στην Κυψέλη, κόντρα στην… παράδοση στον Έβρο

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Volleyleague και το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ για τα ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, χτυπάει... κόκκινο στα κανάλια Novasports!

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Volleyleague και το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ για τα ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, χτυπάει… κόκκινο στα κανάλια Novasports! Το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 19:00 το Novasports 3 θα σας προσφέρει απευθείας το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ενώ την ίδια ώρα από το Novasports 4 θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το ντέρμπι της 4άδας, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά.

Την παράσταση στο πρόγραμμα της αγωνιστικής, όπου το σερβίς όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 «κλέβει» δικαιολογημένα μία ακόμη «κόντρα αιωνίων», το – για πολλούς – «αλατοπίπερο» του ελληνικού αθλητισμού, που θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε ζωντανό από το Novasports 3..

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς τους τραυματίες, Μανιόπουλο, Καπίρη, θα προσπαθήσει σε έναν ακόμη… τελικό με τον κόσμο στο πλευρό του να κρατήσει αλώβητη στο β’ γύρο την έδρα του και να κάνει ένα ακόμη βήμα σωτηρίας.

Για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, που θα στερηθούν τον τραυματία Σμαραγδή, πέρα από το γόητρο, η νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αποτελεί μονόδρομο. Ενδεικτικό πάντως του καλού κλίματος  που επικρατεί στον Ολυμπιακό, ήταν το χθεσινό δείπνο της ομάδας σε εστιατόριο στο Πασαλιμάνι, παρουσία της διοίκησης.

Και αν η ψυχή και το σώμα των παικτών του Δημήτρη Καζάζη θα βρίσκονται στο κλειστό της Κυψέλης, ένα κομμάτι του μυαλού δεν αποκλείεται να… ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη, εκεί όπου ο τοπικός Εθνικός αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της Volleyleague Κηφισιά.

Στην μονομαχία του Έβρου, που θα σας προσφέρει απευθείας το Νοvasports 4, οι γηπεδούχοι θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της ήττας στο Αιγίνιο και να διατηρήσουν την καλή παράδοση κόντρα στην Κηφισιά, με μία ακόμη νίκη που θα τους ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία. 

Στον αντίποδα οι φιναλίστ Κυπέλλου, θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλό τους «μομέντουμ» για να «ξορκίσουν» έναν ακόμη κακό τους «δαίμονα» και να παραμείνουν στο… τιμόνι του τίτλου. Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί η Κηφισιά, καθώς ο Βραζιλιάνος Ντε Σόουζα, που λόγω διαστρέμματος χρησιμοποιήθηκε για δύο σέρβις στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Στις υπόλοιπες σαββατιάτικες αναμετρήσεις Λαμία-Νίκη Αιγινίου, ΑΕΚ-Άρης, Φοίνικας Σύρου -ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στις ομάδες που δίνουν την ύστατη μάχη για αποφυγή των πλέι άουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.