Σκληρές “δοκιμασίες” για πρωτοπόρους! (video)

Έπειτα από περίπου 15 μέρες, όπου μεσολάβησε η στέψη του Ολυμπιακού στο φαίναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας της Καλαμάτας, το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ μπαίνει στην τελική ευθεία και η 20η αγωνιστική διεξάγεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports.

Έπειτα από περίπου 15 μέρες, όπου μεσολάβησε η στέψη του Ολυμπιακού στο φαίναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας της Καλαμάτας, το πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ μπαίνει στην τελική ευθεία και η 20η αγωνιστική διεξάγεται με  μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports. Το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 19:30 από το Novasports 1 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ενώ την Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 19:00, από το Novasports 3, το ματς Κηφισιά – Παναθηναϊκός θα γράψει τον επίλογο της αγωνιστικής.

Με προίκα το 15ο Κύπελλο της ιστορίας και τη συμπαράσταση των οπαδών του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στις 19.30 στο κλειστό του Ρέντη την ΑΕΚ, στον αγώνα που θα μεταδοθεί απευθείας από το Νovasports 1.
Στόχος των Κυπελλούχων, που θα στερηθούν τους τραυματίες Σμαραγδή, Στεφάνου είναι η νίκη που θα τους διατηρήσει στο ρετιρέ της Volleyleague και θα διπλασιάσει τις φετινές νίκες επί των “κιτρινόμαυρων”.

Για την κάτοχο του Λιγκ Καπ, που συνεχίζοντας την καλή της φετινή πορεία, δεν έλειψε ούτε από το φάιναλ φορ Κυπέλλου, θέλει το τρίποντο πρωτίστως για να διασφαλίσει την 5η θέση και έπειτα να εξαντλήσει τις οποίες μαθηματικές ελπίδες έχει για 4άδα. Σημαντικές για την «Ένωση» οι απουσίεςτων Πέτρογλου, Γκούζντα, ενώ άρρωστος ήταν ο Νοβοσέλατς.
 
Η αυλαία της αγωνιστικής κλείνει την προσεχή Δευτέρα στο Ζηρίνειο, όπου στις 19.00 η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κηφισιά και φιναλίστ του Κυπέλλου, φιλοξενεί τον αναγεννημένο Παναθηναϊκό, σε μία ακόμη σπουδαία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 3.

H ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη, που ζει ιστορικές στιγμές και φέτος έχει πάρει τον… αέρα του Παναθηναϊκού με τις νίκες της σε Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλει μετά τον τελικό του Κυπέλλου, να επιστρέψει στις επιτυχίες που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή. Ωστόσο, ξέρει πολύ καλά, ότι η «πράσινη» παρέα των δύο πρώην άσων της, Μπέλου, Καριπίδη με τον ενθουσιασμό και την ψυχολογία που έχει αποκτήσει στον Β’ γύρο, θα τα δώσει όλα για τη νίκη, με τηνελπίδα ότι θα βάλει για πρώτη φορά φέτος το “τριφύλλι” σε τροχιά πλέι οφ.

Στις υπόλοιπες σημαντικές αυριανές αναμετρήσεις η ουραγός Νίκη Αιγινίου, με στόχο τη σωτηρία, παίζει «τα ρέστα της» κόντρα στον φιλοξενούμενο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στη Μίκρα ο Άρης υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό, στον πάγκο του οποίου κάνει ντεμπούτο ο Γιώργος Κλαρούδας, ενώ ενδιαφέρον ματς γίνεται και στην Ερμούπολη, όπου ο Φοίνικας Σύρου φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Γ.Σ Λαμίας.

Τέλος την Κυριακή, στο Παλατάκι της Πυλαίας, ένας ακόμη τελικός για την νεοφώτιστη Παναχαϊκή, που κόντρα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, στις 20:00 θα τα δώσει όλα για τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής Volleyleague OΠΑΠ στο video που ακολουθεί…

Επιμέλεια: Ηλίας Παπαϊωάννου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.