Η 18η αγωνιστική της Volley League στα κανάλια Novasports

Η 18η αγωνιστική της Volley League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 17:00 από το Novasports 7 τον αγώνα Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός και το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 19:30, από το Novasports 1, το παιχνίδι Λαμία - Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League.

Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός & Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Η 18η αγωνιστική της Volley League έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 17:00 από το Novasports 7 τον αγώνα Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός και το Σάββατο 1η Μαρτίου στις 19:30, από το Novasports 1, το παιχνίδι Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League.

Στη Σύρο ο Φοίνικας θα υποδεχθεί τον αήττητο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να αναζητούν πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη των στόχων τους. Στη Λαμία, η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν τη νίκη για να αποφύγουν την περιπέτεια των play out και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την επιτυχία για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

. Σάββατο 1/3 17:00: Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός, Novasports 7 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα

. Σάββατο 1/3 19:30: Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Novasports 1  σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη και audio από το Novasports.gr

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md18 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 18ης αγωνιστικής της Volley League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.