Μ. Πάρις: “Είμαι παθιασμένος για να παίξω”

Με φωτογραφία με την φανέλα της Περούτζια και με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας καλωσόρισε η Περούτζια τον πρώην αρχηγό του Φοίνικα, Σύρου Ματέο Πάρις. Ο ίδιος που έφθασε το βράδυ στο νέο του "σπίτι" υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και πάθος σε κάθε αγώνα.

Με φωτογραφία με την φανέλα της Περούτζια και με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας καλωσόρισε η Περούτζια τον πρώην αρχηγό του Φοίνικα, Σύρου Ματέο Πάρις. Ο ίδιος που έφθασε το βράδυ στο νέο του “σπίτι” υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και πάθος σε κάθε αγώνα.   

“Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το έχω  συνειδητοποιήσει καν! Όταν ο ατζέντης μου μου πρότεινε την ευκαιρία της Περούτζια, προσπάθησα να το σκεφτώ μια νύχτα. Ήταν  ευχάριστο να επιστρέψω στην Ιταλία, καθώς και κοντά στο σπίτι μου είμαι αλλά και θα  παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Περούτζια! Είμαι παθιασμένος και δεν μπορώ να περιμένω για να είμαι μέρος της ομάδας.  

Θα δώσω το 100%, ό, τι έχω. Έχω παίξει  σχεδόν σε κάθε κατηγορία και τώρα μπορώ  να παίξω με πολλούς πρωταθλητές. Για μένα είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου” τόνισε ο πρώην Συριανός. Ο Πάρις θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σέρβο πασέρ Μίτιτς και θα είναι μπακ απ του σπουδαίου Αργεντίνου Ντε Τσέκο. Στον δρόμο για τα ημιτελικά η Περούτζια καλείται με πλεονέκτημα έδρας να αποκλείσει την Πιατσέντζα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.