Πήρε Μπουργκστάλερ, παρασκήνιο για Τζούριτς

Χοντραίνει το παρασκήνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς από την Τρεντίνο.

Χοντραίνει το παρασκήνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς από την Τρεντίνο. Την ώρα που οι εκπρόσωποι του παίκτη σε Ελλάδα και Ιταλία δηλώνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή του 22χρονου άσσου στην Τρεντίνο, η ομάδα του Στόιτσεφ προχωράει σε μεταγραφικές κινήσεις κεντρικών παικτών. Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα οι Ιταλοί ανακοίνωσαν την ένταξη στην Τρεντίνο για τα επόμενα δύο χρόνια του 30χρονου Ιταλού κεντρικού Ματέο Μπουργκστάλερ που έπαιζε στην Πάντοβα.

Αυτός σύμφωνα με τους Ιταλούς θα είναι ο τέταρτος κεντρικός των πρωταθλητών Ευρώπης με τον διεθνή Μπιραρέλι να είναι σίγουρα ο πρώτος. Τρίτος θα είναι ο Μπαρόνε ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες από την Βίμπο Βαλέντια.

Ποιος θα είναι όμως ο δεύτερος κεντρικός;  Θα είναι ο Δημήτρης Τζούριτς το όνομα του οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Τρεντίνο και σύμφωνα με τους μάνατζερ του μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει τελειώσει το θέμα. Ή οι Ιταλοί θα προτιμήσουν έναν πιο καθαρόαιμο κεντρικό (ο Τζούριτς φέτος έπαιζε διαγώνιος) και θα δώσουν γη και ύδωρ στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας για να αποκτήσουν το νέο μεγάλο αστέρι στο κέντρο του φιλέ, τον Τεοντόρ Τεοντόροφ.

Οι Βούλγαροι αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Σόφιας Γκεόργκι Γκεοργκίεφ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς αλλά όπως λένε θα ζητήσει 500 χιλιάδες Ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει. Και το σήριαλ της μεταγραφής του Δημήτρη Τζούριτς στην Τρεντίνο συνεχίζεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.