Εμίλ Ρουσό: «Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα»

Προσπάθεια να προσγειώσει τις παίκτριες του μετά την ανέλπιστη ακόμηκαι για αυτόν νίκη επί της Βουλγαρίας θα κάνει ο κόουτς της Γαλλίας Εμίλ Ρουσό.

Άγκυρα, αποστολή ΠΣΑΤ
Παντελής Λώλη
«Και για μας θα είναι ‘’τελικός’’ με την Ελλάδα»
Άγκυρα, αποστολή ΠΣΑΤ
Παντελής Λώλης

Άγκυρα, αποστολή ΠΣΑΤ Παντελής Λώλης

Προσπάθεια να προσγειώσει τις παίκτριες του μετά την ανέλπιστη ακόμηκαι για αυτόν νίκη επί της Βουλγαρίας θα κάνει ο κόουτς της Γαλλίας Εμίλ Ρουσό.

Άγκυρα, αποστολή ΠΣΑΤ
Παντελής Λώλη Προσπάθεια να προσγειώσει τις παίκτριες του μετά την ανέλπιστη ακόμηκαι για αυτόν νίκη επί της Βουλγαρίας θα κάνει ο κόουτς της Γαλλίας Εμίλ Ρουσό.

«Ήταν μία νίκη την οποία σίγουρα δεν περιμέναμε. Η Βουλγαρία είναι ανάμεσα στις 15 καλύτερες ομάδες του κόσμου και διαθέτει μία από τις κορυφαίες αθλήτριες (Βασίλεβα). Τους πιέσαμε πολύαπό το σερβίς, κρατήσαμε την υποδοχή μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που μας χαροποιεί πολύ, όμως θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Φοβάμαι την επιρροή που θα έχουν οι αθλήτριές μου μετά από αυτή τη νίκη και δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά τους αέρα”.

”Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ελλάδα. Την αντιμετωπίσαμε πριν λίγες μέρες στην Ουγγαρία, όμως και εμείς αλλά και αυτοί δεν έπαιξαν με τις βασικές τους αθλήτριες. Θα είναιπολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και πρέπει να προσέχουμε πολύ την διαγώνιο της Ελλάδας (Βασιλαντωνάκη) και να δυσκολέψουμε την υποδοχή της για να μην έχει καλή ανάπτυξη η πασαδόρος (Χριστοδούλου). Όπως και να έχει θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι» σχολίασε ο κόουτς των «τρικολόρ»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.