Σπίνου:”Κάναμε τα μαθηματικά και πέρασε η Ελλάδα” (video)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Αντρέι Σπίνου μίλησε αποκλειστικά στον απεσταλμένο του novasports.gr στο Μονπελιέ για την νίκη της Ρουμανίας που έστειλε την χώρα μας στους ''16''.

Αποστολή Μονπελιέ : Παντελής Λώλης

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Αντρέι Σπίνου μίλησε αποκλειστικά στον απεσταλμένο του novasports.gr στο Μονπελιέ για την νίκη της Ρουμανίας που έστειλε την χώρα μας στους ”16”.

Ευχαριστούμε για το ”δώρο” που κάνατε στην Εθνική μας, αγωνίζεσαι με τα χρώματα της Ρουμανίας αλλά…έπαιξες και για την Ελλάδα:

”Χρειαζόμασταν νίκη με 3-0 καθώς ήταν ο μοναδικός τρόπος για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Από την στιγμή που χάσαμε το δεύτερο σετ αποφασίσαμε να παίξουμε για το γόητρο και τουλάχιστον να πάμε σπίτι μας με μία νίκη στο ενεργητικό μας. Κερδίσαμε και είναι κάπως αστείο καθώς η Ελλάδα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο”.

”Γνωρίζαμε πως δεν μας βόλευε η νίκη με 3-1, κάναμε χθες τους υπολογισμούς και με αυτό το σκορ περνούσε η Ελλάδα, η Πορτογαλία προς έκπληξη όλων δεν έκανε σωστούς υπολογισμούς και δεν πίστεψε στην πρόκριση και πήγε σπίτι της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.