Γ. Πετρέας: «Θυμήθηκα το 2004 όταν περάσαμε…»

Πανηγύρισε ανάλογα όπως είχε πανηγυρίσει το γκολ του Χαριστέα το 2004 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας
Δημοσίευση: 18/09/2019 - 18:06
Μονπελιέ, αποστολή

Παντελής Λώλης

 Πανηγύρισε ανάλογα όπως είχε πανηγυρίσει το γκολ του Χαριστέα το 2004 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας. Από την πισίνα που ήταν με τους υπόλοιπους διεθνείς πήγε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και έγινε ένα κουβάρι με τους υπόλοιπους διεθνείς.

«Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι προκριθήκαμε νόμιζα ότι είχαμε βάλει γκολ με τον Χαριστέα στην Πορτογαλία όταν πήραμε το Euro. Είδαμε στο site της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας την βαθμολογία και δεν το πιστεύαμε. Δεν μπορώ να σας πω τι ακολούθησε. Βγήκαμε όλοι στο διάδρομο του ξενοδοχείου και πανηγυρίσαμε σαν τρελοί. Το αξίζαμε, το περιμέναμε και το πήραμε το δώρο από τους Ρουμάνους» ήταν η πρώτη του αρχηγού που ακόμη και χθες όταν οι περισσότεροι δεν πίστευαν στο θαύμα-πρόκριση, είχε αφήσει χαραμάδα αισιοδοξίας. «Τώρα πάμε στη Λιουμπλιάνα και ότι βγει. Το χρέος μας το κάναμε. Ακολουθεί η Ρωσία και βλέπουμε…» είπε ο Καλαματιανός κεντρικός.