Οι δηλώσεις της Εθνικής μετά τη νίκη επί της Γαλλίας

Ο Γκιγιέρμε Ναράνχο τόνισε πως η ομάδα ήξερε τι έπρεπε να κάνει και το έκανε.

Άγκυρα, αποστολή ΠΣΑΤ: Παντελής Λώλης

Γκιγιέρμε Ναράνχο (προπονητής Εθνικής Ελλάδας):

«Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πολύ ψηλή ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό που είχαμε όλοι στο μυαλό μας αυτό το παιχνίδι ως “τελικό” και βγήκε αυτό το πάθος. Και χθες κόντρα στην Τουρκία παίξαμε πολύ καλά για δύο σετ, όμως η Γαλλία δεν είναι στο επίπεδο της Τουρκίας. Το κλειδί ήταν ότι από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, είχαμε “μαρκάρει” αυτό το παιχνίδι ως το σημαντικότερο μέχρι το επόμενο. Παίξαμε πολύ καλά σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού και είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε πολύ καλή άμυνα και τα ίδια μπλοκ απέναντι σε μία πολύ ψηλή ομάδα. Τα κορίτσια έπαιξαν απίστευτα, όλες έπαιξαν με πάθος και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να νικήσουν. Ίσως ήταν το καλύτερό παιχνίδι όσο είμαι στην ομάδα, έχουμε δώσει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι και στην Ουκρανία στα προκριματικά, όμως σήμερα παίξαμε εξαιρετικά».

Κωνσταντίνα Βλαχάκη:

«Την νίκη σήμερα την έδωσε το χέρι του …μίδα που έχει η Όλγα Στράντζαλη (γέλια). Το θέλαμε τόσο πολύ, ήμασταν πάρα πολύ δεμένες και παλεύαμε για κάθε φάση. Όταν είδαμε ότι η Γαλλία νίκησε την Βουλγαρία σκεφτήκαμε στην αρχή ότι ίσως δεν μας συμφέρει, όμως ήταν η ευκαιρία που ψάχναμε για να δείξουμε ότι έχουμε και εμείς μεγάλες δυνατότητες και το καταλάβαμε και απέναντι στην Τουρκία χθες. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας την Φινλανδία, άλλος ένας “τελικός”. Αν παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση που παίξαμε σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενη πραγματικά που είμαι μέλος της Εθνικής, είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εδώ και είναι τέτοιο το κλίμα και τα συναισθήματα που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η εμπειρία».

Όλγα Στράντζαλη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την νίκη, την θέλαμε πάρα πολύ. Ό,τι δοκιμάσαμε ήταν σωστό και μας βγήκαν όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Η Γαλλία είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την δυναμική της, αλλά εμείς την κάναμε να βγάλει αυτή την εικόνα. Έχουμε κάνει μία προετοιμασία δύο χρόνων για αυτή την στιγμή, δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό μέχρι τώρα. Χρωστούσα μία καλή εμφάνιση στην ομάδα, όμως όλα μου τα έκαναν ευκολότερα οι συμπαίκτριές μου».

Εμίλ Ρουσό (προπονητής Εθνικής Γαλλίας):

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι και ακόμα και στο τρίτο σετ που προηγηθήκαμε 20-18 δεν παίξαμε καθόλου καλά μετά το τάιμ άουτ της Ελλάδας. Πρέπει να πω ότι η Ελλάδα έπαιξε φανταστικά. Έχω δει όλα τα παιχνίδια της από πέρυσι το καλοκαίρι στα προκριματικά και στο ευρωπαϊκό λιγκ και βρήκε να κάνει το καλύτερό της παιχνίδι κόντρα σε μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.