Ντίμα VS Μήτσος με θέα την κούπα με τα αυτιά

Η ώρα της αλήθειας, η ώρα της εισόδου στον τελικό για τους δύο «κολλητούς» έφτασε. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό για Τρίτη φορά φέτος θα παίξουν τα .ρέστα τους σε μια νοκ άουτ ελληνική μονομαχία που δεν έχουν ξαναζήσει.

Η ώρα της αλήθειας, η ώρα της εισόδου στον τελικό για τους δύο «κολλητούς» έφτασε. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό για Τρίτη φορά φέτος θα παίξουν τα .ρέστα τους σε μια νοκ άουτ ελληνική μονομαχία που δεν έχουν ξαναζήσει.

Ο Δημήτρης Τζούριτς το απόγευμα του Σαββάτου θα υποδεχθεί τον Ντίμα Φιλίποφ στην επιβλητική σάλα «Baskent Hall» με τον νικητή της Ελληνικής κόντρας να παίρνει το εισιτήριο για τον Κυριακάτικο τελικό του Champions League. Η πανάκριβη και ιλουστρατιόν Χάλκμπανκ του Βούλγαρου Στόιτσεφ των αστέρων Καζίσκι και Χουαντορένα παίζει στις 5 του Σαββάτου με την Πολωνική Γιαστρέμπσκι στον δεύτερο «ελληνικό» ημιτελικό της διοργάνωσης.

Λίγο νωρίτερα στις 2 το μεσημέρι δεσπόζει ο Ρωσικός εμφύλιος ανάμεσα στην Ζενίτ Καζάν και στην Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ. Οι Ρώσοι κρατούν τα δύο τελευταία χρόνια σπίτι τους την κούπα με τα αυτιά με Μπέλγκοροντ και Καζάν να φλερτάρουν με τον 3ο τίτλο τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Χάλκαμπνακ και Γιαστρέμπσκι θα συναντηθούν για Τρίτη φορά φέτος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις νίκες (3-1 εντός η Χάλκμπανκ, 3-2 εντός η Γιαστρέμπσκι) στα προκριματικά, ενώ Μπέλγκοροντ και Ζενίτ μετρούν ήδη τρεις αναμετρήσεις στη Ρωσία με τη Μπέλγκοροντ να έχει κερδίσει και τις τρεις (3-2 στο Σούπερ Καπ, 3-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου στις 30 Ιανουαρίου και 3-2 στις 18 Φεβρουαρίου για την 12η αγωνιστική της Ρωσικής Λίγκας). Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4:

Σάββατο 22/3 (Ημιτελικοί)
14.00: Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ – Ζενίτ Καζάν
17.00: Χάλκμπανκ – Γιαστρέμπσκι

Κυριακή 23/3
14.00: αγώνας για θέσεις 3-4
17.00: Τελικός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.