Ενημέρωση για Ηρακλή Κηφισιάς και Ίωνες

Με τον Ηρακλή Κηφισιάς και τους Ίωνες, συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα η αντιπρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Δήμητρα Γιακουμή, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του Συνδέσμου για το πρόγραμμα "PROtect Integrity", με ομάδες της Α1 Γυναικών.

Με τον Ηρακλή Κηφισιάς και τους Ίωνες, συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα η αντιπρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Δήμητρα Γιακουμή, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του Συνδέσμου για το πρόγραμμα “PROtect Integrity”, με ομάδες της Α1 Γυναικών.

Στις συναντήσεις που έγιναν μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα η διεθνής άσος της ΑΕΚ ενημέρωσε τις αθλήτριες σχετικά με το match fixing και τον εθισμό στον τζόγο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν, τις “κόκκινες” γραμμές, τις “υποχρεώσεις” τους, αλλά και την ισχύουσα εθνική – ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Παράλληλα με το παραπάνω θέμα που κέντρισε το έντονο ενδιαφέρον των αθλητριών και στις δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις των δύο πλευρών για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το γυναικείο βόλεϊ και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Πέρα από τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που εξέφρασαν οι αθλήτριες, διατυπώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση κάποιων προβλημάτων, αλλά και για την εν γένει βελτίωση του πρωτάθληματος της Α1 Γυναικών, τις οποίες η κα Γιακουμή δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει στο ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Στο πέρας των συναντήσεων – που θα συνεχιστούν τις προσεχείς μέρες και με άλλες γυναικείες ομάδες- μοιράστηκαν τα ειδικά έντυπα του Συνδέσμου και έγινε έγγραφη νέων μελών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.