Έκοψε την πίτα το ΤΑΑ ΑΕΚ

Μέσα σε κεφάτη ατμόσφαιρα, παρουσία της διοικητικής κεφαλής της ΑΕΚ, των παικτών, των προπονητών και υπό το «βλέμμα» της κούπας του Λιγκ Καπ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο μεζεδοπωλείο «Καφέ Μεζέ» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τ.Α.Α ΑΕΚ.
Δημοσίευση: 12/02/2014 - 10:27
Μέσα σε κεφάτη ατμόσφαιρα, παρουσία της διοικητικής κεφαλής της ΑΕΚ, των παικτών, των προπονητών και υπό το «βλέμμα» της κούπας του Λιγκ Καπ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο μεζεδοπωλείο «Καφέ Μεζέ» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τ.Α.Α ΑΕΚ. Παρέστησαν  ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο γενικός γραμματέας, Αλέξης Αλεξίου, ο ειδικός γραμματέας, Γιώργος Κατσαδήμας, τα μέλη του Δ.Σ, Βαγγέλης Ασλανίδης και Κώστας Μάρκου, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου παλαιμάχων ΑΕΚ, Χρήστος Αντωνόπουλος και φυσικά ο γενικός αρχηγός και ο έφορος του τμήματος, Μάνος Μακρής και Ζαχαρίας Καμαρίκος.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με εκατέρωθεν πολλές ευχές, υποσχέσεις αλλά και αποκαλύψεις. Στην κοπή της πίτας και μετά από αρκετή αναμονή έγινε γνωστός ο τυχερός. Το φλουρί έπεσε στο νεαρό κεντρικό της ομάδας, Δημήτρη Χατζόπουλο.
Στη σύντομη ομιλία του ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Μάνος Μακρής δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα και εξέφρασε την πίστη του ότι η ΑΕΚ θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει και άλλους τίτλους εκτός από το Λιγκ Καπ. «Δεν είναι εύκολα τα υπόλοιπα ματς αλλά θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, για να μπορέσουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει» επεσήμανε.

Ο αρχηγός Γιάννης Μαντέκας δήλωσε τυχερός που έχει τέτοιους συμπαίκτες, μίλησε για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και αποκάλυψε πόσο πεινασμένοι για τίτλους παραμένουν όλοι στην ΑΕΚ. «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και να είστε σίγουροι πως οι αθλητές θα κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν κι άλλες επιτυχίες. Η στήριξη της διοίκησης και του κόσμου μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση» είπε.

Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κοτσάτος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το τμήμα δίχως αυτό να πτοεί τους ανθρώπους του, που βλέπουν ψηλά. «Δεν μετάνιωσα που το περασμένο καλοκαίρι αναμίχθηκα με τα κοινά της ΑΕΚ. Όταν ανέλαβα πρόεδρος δέχτηκα εισηγήσεις για να διαλυθεί η ομάδα αλλά με τον Αλέξη (Αλεξίου) είπαμε πως είναι αδιανόητο το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ να πάει αμαχητί. Τραβήξαμε λούκι και τραβάμε κάθε μέρα λόγω των χρεών που άφησαν οι προηγούμενες διοικήσεις. Κάποιοι πιέζουν να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα. Εμείς όμως παλεύουμε με κόπο, προσπάθεια, χρόνο και χρήματα. Δεν μετανιώνω ούτε λεπτό για αυτό το βασανιστικό άγχος και την πίεση που περνάμε και μέρα. Διότι η χαρά που πήραμε με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος δεν ξεπληρώνεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου. Αγωνιστικά οι παίκτες μας έχουν αποδείξει πως δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Χαίρομαι και πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και στον προπονητή τους» τόνισε.

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας ο κ. Κοτσάτος αποκάλυψε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Κυριάκο Τσίρο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για τα επόμενα 50 χρόνια, προκειμένου η Ερασιτεχνική ΑΕΚ να στεγάσει σε αυτό όλα της τα τμήματα. Πλέον απομένει η έγκριση από την Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) στην οποία ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.