Γιακουμή: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Η Δήμητρα Γιακουμή μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στις 18:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Δήμητρα Γιακουμή μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στις 18:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η αθλήτρια της ΑΕΚ με δηλώσεις της στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα έχει άλλη δυναμική τώρα. Έχουμε αρχίσει να λειτουργούμε διαφορετικά. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας γιατί θα έχουμε την στήριξη του κόσμου. Η παρουσία του πάντα μας δίνει δύναμη μια ειδικά σε αυτό το παιχνίδι τους χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός έχει ανοδική πορεία και δίκαια βρίσκεται μέσα στην τετράδα. Φάνηκε και την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε τα Βριλήσσια. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα όπως κάνουμε άλλωστε κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Ο Παναθηναϊκός έχει καλό μπλοκ και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να τους δυσκολέψουμε και να εκμεταλλευτούμε και το δικό μας μπλοκ άμυνα που επίσης είναι το δυνατό μας στοιχείο. Με πάθος και αγωνιστικότητα να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να ελπίζει σε κάτι θετικό.

Σε ότι αφορά την ανοδική πορεία της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, η Δήμητρα Γιακουμή σχολίασε: Ήταν δύσκολη από την αρχή η χρονιά γιατί είχαμε προβλήματα τραυματισμών και για αυτό χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για να δέσουμε μεταξύ μας. Δουλεύουμε πολύ όμως με τον προπονητή μας και θεωρώ ότι είμαστε πολύ βελτιωμένες στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε αλλάξει πρόσωπο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί όλα κρίνονται στο τέλος. Να είμαστε έτοιμες στα πλέι οφ που θα κριθεί ο τίτλος. Να αντέξουμε και να φτάσουμε εκεί έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και να δείξουμε μαχητικότητα σε κάθε αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.