Κάλεσμα της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση τη Δευτέρα (27/01) μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τις αθλήτριες στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση τη Δευτέρα (27/01) μέσω της οποίας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τις αθλήτριες στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο και θα χρησιμοποιεί από δω και πέρα η ομάδα ως έδρα. Η ΑΕΚ επιστρέφει «σπίτι» της και σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της για να πάρει μια ακόμη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σας περιμένουμε όλους για ζήσουμε και πάλι στο συγκεκριμένο γήπεδο νέες μαγικές στιγμές και συγκινήσεις.

Τα εισιτήρια του αγώνα βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση του κόσμου, τα οποία και μπορεί να τα προμηθευτεί από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής(Δεκελείας 138, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως στις 5 το απόγευμα). Η τιμή τους είναι μόλις 5 ευρώ. Όσα εισιτήρια απομείνουν θα διατεθούν έξω από το γήπεδο του Ιωνικού πριν την έναρξη του αγώνα.

Η αναμέτρηση με τα τωρινά δεδομένα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 20:00, ωστόσο ενδέχεται να αλλάξει εφόσον υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη.

Παράλληλα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για την συνεργασία και την φιλοξενία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.