Οικονόμου: "Να κλείσουμε με άνετη νίκη"

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο για την 13η αγωνιστική.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 22:14

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο για την 13η αγωνιστική.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ ως γηπεδούχος στο κλειστό της Ριζούπολης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αποστόλης Οικονόμου δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι«Είναι μια ομάδα με την οποία παίξαμε και πριν δυο εβδομάδες. Την ξέρουμε και μας ξέρει. Για αυτό και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να νομίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο.
Από την μεριά μας, έχουμε δουλέψει πολύ στην διακοπή και δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια το οποίο και θέλουμε να διατηρήσουμε.

Είναι ένα παιχνίδι -παγίδα από την άποψη ότι κερδίσαμε πριν λίγες ημέρες και δεν πρέπει να πιστέψουμε πως θα έχει την ίδια κατάληξη αν εμείς δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στη Ριζούπολη και θέλουμε να κλείσουμε με μια άνετη νίκη.

Στόχος είναι να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχή σε όλες τις αθλήτριες, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται»

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απουσία είναι η Μαρίσα Φερνάντες που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα.