Χαντάβα: «Ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό»

Η Εύα Χαντάβα βοήθησε στην άνοδο του ΠΑΟΚ στην Α1 και τονίζει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα κάνει του χρόνου πρωταθλητισμό.

Η Εύα Χαντάβα βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο του ΠΑΟΚ στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και τονίζει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα κάνει του χρόνου πρωταθλητισμό στην Α1.

“Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι σήμερα νιώθω ότι έκανα τη καλύτερη επιλογή! Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με όραμα και ερχόμενη στη πριλίνγκ ήταν ουσιαστικά μια επένδυση για το μέλλον! Και δικαιώθηκα! Ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό και θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστεί στην Α1”

Η πανέμορφη ακραία από τα Γρεβενά έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο fuit.gr και τον συνάδελφο Γιάννη Ευαγγελόπουλο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την Εθνική Ομάδα αλλά και την ταλαντούχα αδερφή της.

Ξεκίνησε από τα χαμηλά αλλά κατάφερε μια τεράστια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις. Το μυστικό της επιτυχίας απλό. 

“Η επίμονη και η υπομονή! Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται κάποιες φόρες! Υπάρχουν και πολλές σκληρές και δύσκολες στιγμές! Αν δεν έχεις γερό στομάχι και υπομονή είναι δύσκολο να πετύχεις!”

Η Εθνική Ομάδα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την διεθνή ακραία η οποία παραμένει πιστή στο εθνόσημο.

“Ακόμα ανοιχτό. Δεν θα έλεγα ποτέ σταματάω από την εθνική ομάδα εφόσον νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω!” 

Η μικρή της αδερφή δεν περπάτησε στα τάραφλεξ και τον φιλέ αλλά προτίμησε τα κορτ του τένις και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έτοιμη να βαδίσει στις δάφνες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη.

“Μακάρι να γίνει αυτό και να είσαι σίγουρος πως θα είμαι η πρώτη που θα χαρώ περισσότερο γι’ αυτό. Και θα είναι μια δικαίωση τόσο για την Θοδώρα όσο και για την οικογένεια μου. Έκαναν πολλές θυσίες για τα δικά μας όνειρα. Όπως και στη δική μου περίπτωση που ο πατέρας μου μετακόμισε Θεσσαλονίκη για να αγωνιστώ στον Ηρακλή, έτσι και τώρα μετακόμισαν στη Σουηδία για το όνειρο της Θοδώρας να γίνει τενίστρια. Πήραν μόνιμη σύνταξη για να φύγουν στη Σουηδία και να μην σταθούν εμπόδιο στα όνειρα της Θοδώρας. Η μικρή τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά και ήδη άρχισε να συμμετέχει σε διεθνή τουρνουά που μετράνε στην παγκόσμια κατάταξη. Μακάρι σε λίγα χρόνια να την παρακολουθώ σαν μάνατζερ της από τις κερκίδες στα μεγάλα τουρνουά. Αλλά κυρίως θέλω να πάει καλά για τις θυσίες που έκαναν οι γονείς μας για μας”. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Σε ηλικία μόλις 7 χρονών είχε την πρώτη της επαφή με το βόλεϊ με πρώτο σταθμό της καριέρας της τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών. Μια άλλη ομάδα της πόλης ο Αστέρας ανέβηκε φέτος στην Α2. Το να επιστρέψει στα …πάτρια εδάφη είναι ένα όνειρο που αφορά το μέλλον.

“Εξαρτάται από πάρα πολλά βέβαια αλλά θα είμαι πολύ χαρούμενη να βλέπω ότι τα Γρεβενά είναι στην Α1! Σίγουρα αν γίνει κάτι τέτοιο εννοείται πως θα ήταν τιμή μου να παίξω για την πόλη μου!” 

Κάθε αθλητής και αθλήτρια έχει ανεκπλήρωτα όνειρα. Το ίδιο και η Εύα…

“Ναι, και ποιος ξέρει ίσως το εκπληρώσω κάποια στιγμή! Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην Ασία μια χρονιά, Κίνα, Ιαπωνία ή Κορέα! Είναι ένα μεγάλο όνειρο! Ποιος ξέρει; Το ίδιο ήταν και η Βραζιλία και τα κατάφερα! Μακάρι, θα δείξει!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.