«Καρφιά» ΠΑΟ κατά Μαυρομάτη

Στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη απέδωσε ο Παναθηναϊκός την λανθασμένη, όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση του ΑΣΕΔΑ για τη μη δικαίωση του στο θέμα της Στέλλας Χριστοδούλου.

Στην ανακοίνωση των 315 λέξεων που εξέδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι χαρακτηριστικό ότι «φωτογραφίζεται» η περίπτωση της Δήμητρας Γιακουμή η οποία από σήμερα έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό αφού οι «ερυθρόλευκοι» δικαιώθηκαν στο ΑΣΕΑΔ. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση-απάντηση του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο: 
Τη λάθος απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης να απορρίψει την αίτηση εγγραφής της αθλήτριας Χριστοδούλου Στέλλας στο Σωματείο μας, ήρθε να συμπληρώσει η ακόμα πιο εξόφθαλμα λανθασμένη απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. σήμερα.              

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ακολούθησε, – όπως πάντοτε- την οδό της νομιμότητας και προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για μια υπόθεση η οποία είναι γνωστή σε όλο τον αθλητικό κόσμο. Ήταν μία υπόθεση χωρίς υποσημειώσεις και γκρίζες ζώνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κριτήρια για την απόφαση και ο Παναθηναϊκός ζήτησε να δικαιωθεί για το προφανές, το αυταπόδεικτο, το ξεκάθαρο.

Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Σε συνδυασμό μάλιστα με άλλη παρόμοια απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου σήμερα, στον Σύλλογο μας δημιουργούνται εύλογα τα ερωτήματα:

. Οφείλουν τα Σωματεία να σέβονται και να λειτουργούν βάσει των περιεχομένων των εγκυκλίων και των κανονισμών της Ε.Ο.ΠΕ.;

. Μπορούσε ο Πανελλήνιος να εγγράψει εκ νέου την αθλήτρια, εφόσον εκείνη το επιθυμούσε, μαζί με όλες τις υπόλοιπες στην κατάσταση αθλητριών που αποδεδειγμένα εκπρόθεσμα υπέβαλε στην Ε.Ο.ΠΕ., έτσι ώστε να μην τεθεί θέμα για την μη συμμετοχή του στο φετινό Πρωτάθλημα;

. Πώς άλλη αθλήτρια με δελτίο σε Σωματείο της Α1 αποδεσμεύεται ελαφρά τη καρδία από Σωματείο της, και οδεύει σε ανταγωνιστικό Σωματείο του Συλλόγου μας;

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει δεχτεί στο παρελθόν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις και επιταγές της Ομοσπονδίας (π. χ αποκλεισμός της φυσικής μας έδρας ως μη σύμφωνης με τους κανονισμούς για 81 εκατοστά !!!, τέλεση αγώνα με μόλις 400 οπαδούς για να μην διαταραχθεί η τάξη, αλλαγή ώρας στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου κ.α.).

Κύριε Πρόεδρε της Ομοσπονδίας, κύριοι Δικαστές του Α.Σ.Ε.Α.Δ, ΔΕΝ ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου όταν ΟΛΟΙ τηρούμε τους κανόνες. Να είστε σίγουροι όμως ότι αποδείξατε ότι η μη προσήλωση σε αυτούς, επιβραβεύεται, ειδικά την δυσκολότερη ίσως περίοδο για την Ελληνική πετοσφαίριση.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα διαφυλάξει τα συμφέροντά του προβαίνοντας σε κάθε νόμιμη  ενέργεια αφού λάβει το σκεπτικό της απόφασης.

Παντελής Λώλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.