Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» Οικονομίδου, Ρόγκα και Κοσμά

Με ένα σμπάρο τρία …τρυγόνια για το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη στο δρόμο για τα «μεγάλα σαλόνια» ανανέωσε τη βάση της ομάδας με την οποία εξασφάλισε από την Pre League το εισιτήριλ.

Με ένα σμπάρο τρία …τρυγόνια για το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη στο δρόμο για τα «μεγάλα σαλόνια» ανανέωσε τη βάση της ομάδας με την οποία εξασφάλισε από την Pre League το εισιτήριλ. 

Έτσι Μαρία Οικονομίδου, Πέννυ Ρόγκα και Σοφία Κοσμά θα συνεχίσουν να δέχονται τις εντολές του Κυριάκου Καμπερίδη. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω με την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Είχα πολύ καλή συνεργασία με διοίκηση, συμπαίκτριες και προπονητή και ήταν η πρώτη μου επιλογή έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μετά από δύο χρόνια θα ξαναπαίξω στη μεγάλη κατηγορία. 

Για την ώρα είμαι η μοναδική ελληνίδα διαγώνιος και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ από αυτή την θέση» σχολίασε η Μαρία Οικονομίδου. Από την πλευρά της η Πέννυ Ρόγκα, η παλαιότερη αθλήτρια του «τριφυλλιού» σχολίασε: 

«Μετά από μια πολύ κομβική και σημαντική χρονιά για εμένα και για τον Παναθηναϊκό είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που θα είμαι και φέτος μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού και θα πορευτούμε μαζί για να καταφέρουμε να πάμε και πάλι τον Σύλλογο μας ψηλά. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χρονιά γεμάτη δυνατές συγκινήσεις, πολλή δουλειά και πάνω από όλα υγεία». Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πράσινα και για την έμπειρη πλέον Σοφία Κοσμά. «Χαίρομαι που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμα χρόνο. Συνεχίζουμε όλοι και όλες μαζί την προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει από πέρυσι για να επιστρέψουμε τον Σύλλογο εκεί που ανήκει. Εύχομαι υγεία και τα νέα με τα παλιά στελέχη της ομάδας να συνθέσουμε ένα δυνατό σύνολο» είπε στις δηλώσεις της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.