Σάμπα με την 42χρονη Καρολίνα στον ΠΑΟΚ

Μια χρυσή Ολυμπιονίκη προσθέτει στις τάξεις του ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με την 42χρονη Ολυμπιονίκη, Καρολίνα Αλμπουκέρκε, παίκτρια που στα νιάτα της ήταν από τις τοπ παίκτριες στην παγκόσμια αγορά.

Μια χρυσή Ολυμπιονίκη προσθέτει στις τάξεις του ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με την 42χρονη  Ολυμπιονίκη, Καρολίνα Αλμπουκέρκε, παίκτρια που στα νιάτα της ήταν από τις τοπ παίκτριες στην παγκόσμια αγορά. Στα 42 της πλέον μπορεί να μην έχει τη ζωντάνια αλλά σίγουρα έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να προσθέσει εμπειρία και σιγουριά στην πάσα του ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις καινούργιες μου συμπαίκτριες, το προπονητικό επιτελείο και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Θα είναι μία καταπληκτική εμπειρία για μένα και ελπίζω να έχουμε μία φοβερή σεζόν» σχολίασε στο acpaok.gr η Βραζιλιάνα πασέρ.

Το βιογραφικό της 
Γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1977, η Βραζιλιάνα πασαδόρος με ύψος 182cm, ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην ηλικία των 16 ετών στην EC Pinheiros. Η συνέχεια της καριέρας της είναι ευρέως γνωστή, με πλήθος συλλογικών και διεθνών τίτλων, αγωνιζόμενη σε ομάδες από την χώρα της κατά κύριο λόγο αλλά και στην χρυσή εποχή της Εθνικής Βραζιλίας. Το 2008 μάλιστα, η Καρολίνα έφτασε στην κορυφή του κόσμου, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, νικώντας την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ με 3-1 σετ, κερδίζοντας τον βαρύτιμο τίτλο της «Ολυμπιονίκης». Την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε με την φανέλα της Osasco/Audax, ομάδα που έχει πάντα στην καρδιά της, καθώς εκεί καταξιώθηκε ως επαγγελματίας, γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποίησε και τέσσερις θητείες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.