Ένας Έλληνας στο Μονπελιέ

Η Εθνική ανδρών βόλεϊ βρίσκεται στη γαλλική πόλη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα έχει τη στήριξη ενός Έλληνα αεροσυνοδού που έκανε το ταξίδι από τη Μασσαλία.
Δημοσίευση: 12/09/2019 - 14:24
Ταξίδευσε αυθημερόν από τη Μασσαλία για το Μονπελιέ προκειμένου να δει την αγαπημένη του ομάδα. «Για την Εθνική βόλεϊ θα έκανα όσα χιλιόμετρα χρειαζόντουσαν. Δεν γινόταν να μην έρθω τρεις ώρες δρόμο για να συμπαρασταθώ στα παιδιά…» μας λέει έξω από την Αρένα του Μονπελιέ ο αεροσυνοδός Μάριος Χατζημιχαλής τον οποίο συναντήσαμε με το που φθάσαμε στο γήπεδο. 

Με καταγωγή από την Κύπρο, φίλαθλος της Ανόρθωσης και του ΠΑΟΚ, μένει μόνιμα στη Μασσαλία και ήρθε στο Μονπελιέ για να δει το ματς της Εθνικής με την Βουλγαρία. «Μια μέρα ρεπό είχα και δυστυχώς δεν θα έρθω να δω τα υπόλοιπα ματς. Είμαι βολεϊκός αμιγώς και ελπίζω να προχωρήσει η Εθνική. Δύο νίκες θέλουμε με Πορτογαλία και Ρουμανία. Σήμερα με Βουλγαρία μακάρι να …πάθει κάτι ο Σοκόλοφ και να μην πάρει 30 πόντους…» μας λέει και με την ελληνική σημαία στους ώμους παίρνει θέση στις εξέδρες δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς.